Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά στο Ελληνοχώρι Κορινθίας – Στις φλόγες και το Βέλο


Τρεις μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε Ηλεία και Κορινθία

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ελληνοχώρι, χωριό του δήμου Βέλου-Βόχας στην Κορινθία.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με επίγειες και εναέριες δυνάμεις να επιχειρούν αυτή την ώρα στο σημείο, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Συνολικά για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 12 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς και τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά καίει έκταση με ελιές και πουρνάρια, χωρίς να απειλούνται σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες πνέουν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.

Φωτιά και στο Βέλο Κορινθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Παναγία Γιουρούτσι στο Βέλο Κορινθίας.

Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα korinthostv.gr, ενώ η φωτιά καίει έκταση με ελιές και πουρνάρια.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Στις φλόγες και η Ηλεία

Νέα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/7) στην περιοχή Τσίπιανα και Αγία Κυριακή, στην Ηλεία.

Η φωτιά έχει λάβει γρήγορα διαστάσεις, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σημειώνεται στην Λυνίσταινα Ηλείας αυτή την ώρα υπάρχει και δεύτερο πύρινο μέτωπο, όπου έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ