To σίκουελ του «Knives Out» που γυρίστηκε στην Ελλάδα θα κλείσει το Φεστιβάλ του Λονδίνου


Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» του Netflix, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

To σίκουελ του Knives Out, που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ως ταινία λήξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery, όπως είναι ολόκληρος ο τίτλος της ταινίας, θα προβληθεί στις 16 Οκτωβρίου, τελευταία μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο, παρουσία του σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον και ορισμένων εκ των πρωταγωνιστών όπως οι: Ντάνιελ Κρεγκ, Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Χάντσον, κ.ά.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου με το Glass Onion και είναι τιμή που θα κλείσουμε το Φεστιβάλ», δήλωσε ο Τζόνσον και πρόσθεσε «Ένα σωστό whodunnit όντως ανήκει στο Λονδίνο, είναι λοιπόν σαν να επιστρέφουμε σπίτι!».

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία Knives Out κυκλοφόρησε στο Netflix το 2018 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με έσοδα που ξεπερνούν τα 311 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που οδήγησε τον «γίγαντα» του streaming να δώσει το πράσινο φως -και 469 εκατομμύρια δολάρια- για δύο ακόμα σίκουελ. Επίσης, η αρχική ταινία χάρισε στον Τζόνσον μια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και BAFTA.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, σκοπός του είναι να κάνει μια σειρά ταινιών whodunit, όπως οι ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι, με κεντρικό χαρακτήρα του τον ντετέκτιβ, Benoit Blanc.

Το Glass Onion θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (8-18 Σεπτεμβρίου). Στο Netflix θα κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών (Νοέμβριο ή Δεκέμβριο), με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει στον ρόλο του Benoit Blanc, πλαισιωμένος από ένα λαμπερό καστ ηθοποιών. Συγκεκριμένα, στη νέα ταινία μεταξύ άλλων θα δούμε τους: Ίθαν Χοκ, Έντουαρντ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κέιτ Χάντσον, Κάθριν Χαν, Λέσλι Όντομ Τζο, Τζέσικα Χένγουικ και Μάντλιν Κλάιν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ