Feng Shui: Ξέρατε ότι το Feng Shui μπορεί να διατηρηθεί και στις διακοπές σας;


Εάν ταξιδεύετε αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να πάρετε μερικές από τις ανέσεις του σπιτιού ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές για το Φενγκ Σούι. Είτε μένετε σε ξενοδοχείο, παραθαλάσσιο σπίτι ή ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, ένα μικρό κομμάτι του Φενγκ Σούι οδηγεί πολύ στη διασφάλιση της αρμονίας στις διακοπές σας.

Ακολουθούν 10 συμβουλές Φενγκ Σούι για υπέροχες διακοπές:

1. Πριν φύγετε, πετάξτε όλα τα ευπαθή τρόφιμα από το ψυγείο σας και κανονίστε να βγάλει κάποιος τα σκουπίδια σας για να μην επιστρέψετε στο σπίτι και έχετε χαλασμένα τρόφιμα ή άσχημες μυρωδιές.

2. Μιλώντας για μυρωδιές, ζητήστε να δείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας πριν συμφωνήσετε με αυτό. Αν μυρίζει καπνό, μούχλα ή απλά άσχημα, ζητήστε ένα διαφορετικό.

3. Βγάλτε τα πράγματά σας από τη βαλίτσα αμέσως μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, ώστε να εγκατασταθείτε γρήγορα και να κάνετε τον χώρο δικό σας.

4. Αποθηκεύστε τις αποσκευές σας στην ντουλάπα, καθώς οι βαλίτσες κάτω από το κρεβάτι αντιπροσωπεύουν την απομάκρυνση από έναν καλό ύπνο.

5. Φέρτε μαζί σας ένα αναμνηστικό από το σπίτι για να το επιδείξετε, όπως μια οικογενειακή φωτογραφία, ώστε το δωμάτιό σας να μοιάζει περισσότερο σαν σπίτι παρά σαν δανεικός χώρος.

6. Αναδιατάξτε τα έπιπλα εάν η διάταξη σας φαίνεται άβολη. Ωστόσο, φροντίστε να το επαναφέρετε στην αρχική του θέση πριν φύγετε.

7. Αν ο καθρέφτης είναι απέναντι από το κρεβάτι δεν θα κοιμάστε ξεκούραστος. Καλέστε την υπηρεσία καθαριότητας για ένα επιπλέον σεντόνι ή πετσέτα για να τη τοποθετήσετε στον καθρέφτη το βράδυ.

8. Εάν μπορείτε να δείτε την τουαλέτα από το κρεβάτι, αυτό θα απορροφάει την ενέργειά σας. Κρατήστε την πόρτα κλειστή το βράδυ ενώ κοιμάστε.

9. Φέρτε ένα μικρό νυχτερινό φως και φακό μαζί σας, ώστε αν σηκωθείτε το βράδυ να μην πέσετε πάνω στα έπιπλα ή σε αυτήν την κλειστή πόρτα του μπάνιου.

10. Βγάλτε τα ρούχα από τις βαλίτσες όταν φτάσετε στο σπίτι. Οι βαλίτσες που αφήνονται κοντά στην μπροστινή πόρτα αντιπροσωπεύουν το δέσιμο για να ξεφύγετε από την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ