Πότε θα δούμε το νέο Suzuki Swift;


Ένα από τα δημοφιλέστερα και value for money αυτοκίνητα πόλης αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά να περάσει στη νέα του γενιά.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Swift παραμένει μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης διατηρώντας μια καλή σχέση αξίας/ τιμής, προσφέροντας καλούς χώρους και έχοντας κάτω από το καπό του αποδοτικούς κινητήρες με ήπια υβριδική τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αναμένεται να περάσουν και στη νέα γενιά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023. Ήδη έχουν «συλληφθεί» από το φωτογραφικό φακό αρκετά πρωτότυπα, πλήρως καμουφλαρισμένα, να δοκιμάζονται σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Αυτό που λογικά περιμένουμε από το νέο Swift είναι μια ελκυστική σχεδίαση που θα έχει λιγότερες γωνίες, αλλά και πιο χαριτωμένο design, προκειμένου το νέο μοντέλο να αρέσει στο νεανικό κοινό που κυρίως απευθύνεται.

Για αυτό το λόγο το εσωτερικό θα έχει ένα εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με μία υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 7,0 ιντσών που θα έχει πιο σύγχρονα γραφικά και ένα πλήρες πακέτο σε υποστήριξη συνδεσιμότητας με smartphone.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να έχει στη βάση της μία αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης των 1.200 κυβικών με την ήπια υβριδική υποβοήθηση που αποδίδει 83 ίππους.

Για τους πιο σβέλτους οδηγούς τα καλά νέα είναι πως θα συνεχίσει να υπάρχει στην γκάμα και η έκδοση Sport με τον 1.400άρη που αποδίδει 129 ίππους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ