Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία: Νεκρά δυο αδέρφια από δαγκώματα φιδιών μέσα σε λίγες ώρες


Μια απίστευτη ιστορία έχει γίνει viral καθώς δυο άντρες σκοτώθηκαν από δαγκώματα φιδιών, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει επιστρέψει από την κηδεία του πρώτου!

Πρώτο θέμα έχει γίνει στον ινδικό Τύπο ο τραγικός θάνατος δυο αδερφών στην επαρχία Bhawanipur από δαγκώματα φιδιών μέσα σε λίγες ώρες.

Η ιστορία ξεκινά με τον θάνατο του Arvind Mishara, 38 ετών, ο οποίος σύμφωνα με το PTI πέθανε από δάγκωμα φιδιού, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι τοπικές Αρχές. Ο άτυχος άνδρας δαγκώθηκε από φίδι και ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Αφού οι συγγενείς του 38χρονου τον κήδεψαν, επέστρεψαν σπίτι. Κάπου εκεί εκτυλίχθηκε και η δεύτερη τραγωδία, με τον 22χρονο Govind Mishara να χάνει τη ζωή του και εκείνος από δάγκωμα φιδιού στον ύπνο του!

«Ο Govind Mishara σκοτώθηκε από δάγκωμα φιδιού στον ύπνο του. Ένας ακόμη συγγενής του, που βρισκόταν στο δωμάτιο, επίσης δαγκώθηκε από φίδι», αναφέρει η Indian Express.

Για την ιστορία, ο Chandrashekar Pandey, είναι ο συγγενής των αδικοχαμένων αδερφών, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ