Θεσσαλονίκη: Νύφη χτύπησε την πεθερά της – Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε 24 ώρες


Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μία ημέρα

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά ενδοοοικογενειακής βίας σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν τρία συμβάντα, τα οποία κατέληξαν στις δικαστικές αρχές.

Νύφη χτύπησε την πεθερά της

Μια 47χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς όπως όλα δείχνουν χτύπησε την 71χρονη πεθερά της, η οποία πάσχει από άνοια. Η ηλικιωμένη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μπήκε άμεσα στη χειρουργική κλινική.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς έλειπε ο μάρτυρας, ένας γείτονας που είδε το τραγικό περιστατικό.

Απειλούσε και έβριζε τη γυναίκα του

Ένας 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θερμαϊκού καθώς φέρεται να απείλησε και να έβρισε άσχημα τη σύζυγό του. Η γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές ότι την είπε «κοπρόσκυλο» και ότι «θέλει να της φάει το λαρύγγι» ενώ πρόσθεσε ότι προσπάθησε να την χτυπήσει όμως εκείνη μπόρεσε και του ξέφυγε.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr στη σχετική δικογραφία αναφέρονται εξής: «Ο λόγος που προέβη σ’ αυτές τις ενέργειες ήταν γιατί η σύζυγος πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια».

Τράβηξε την πρώην σύζυγό του να μπει στο αμάξι

Το τρίτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου όταν ένας 34χρονος άνδρας κατηγορήθηκε για απόπειρα ενδοοικογενειακής απειλής εις βάρος της πρώην γυναίκας του.

Στη δικογραφία αναγράφεται ότι ο κατηγορούμενος άσκησε βία στη γυναίκα του τραβώντας την με το ζόρι να μπει στο αμάξι του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ