Γυναικείος Οργασμός: Ποια είναι τα μυστικά για να πετύχετε τον γυναικείο οργασμό;


Πώς θα πετύχετε τον γυναικείο οργασμό; Το κλειδί είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο προκαταρκτικό παιχνίδι και να μάθετε για τα δύο σημεία που, όταν διεγείρονται, μπορούν να οδηγήσουν σε γυναικείο οργασμό. Επίσης, δεν βλάπτει να κατανοήσουμε ποιες σεξουαλικές θέσεις παρέχουν την καλύτερη ευκαιρία για οργασμό. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα τρία κορυφαία μυστικά για τον γυναικείο οργασμό.

Γυναικείος Οργασμός

1. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο Foreplay. Μπορεί να διεγερθείτε και να είστε έτοιμοι να φύγετε από τη στιγμή που θα σας ρίξει μια σέξι ματιά. Αλλά πολλές γυναίκες χρειάζονται άφθονο σωματικό και συναισθηματικό ερέθισμα για να διεγερθούν, να λιπαίνονται και να προετοιμαστούν για έναν οργασμό. Γι’ αυτό το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι τόσο κρίσιμο. Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για τον γυναικείο οργασμό; Ξεκινήστε με αυτές τις τρεις συμβουλές. Το κλειδί είναι να τονίσεις το “παιχνίδι” στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να βιάζεται ή να αντιμετωπίζεται σαν μια υποχρεωτική εργασία. Στην πραγματικότητα, το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει ώρες πριν συμβεί το σεξ και κάθε λεπτό θα την προετοιμάζει για έναν οργασμό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να φτιάξετε και τους δύο σας τη διάθεση.

  • Τονώστε την ψυχικά. Για ορισμένες γυναίκες, η ψυχική διέγερση είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική διέγερση. Μια σέξι νότα ή ένα φλερτ κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να την κάνει να σκεφτεί τον επερχόμενο σύνδεσμό σας. Κεριά, φρέσκα λουλούδια και μουσική διάθεσης μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια στοργική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Για πολλές γυναίκες, η εγγύτητα και η συναισθηματική οικειότητα μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες και περισσότερους οργασμούς.
  • Χρησιμοποιήστε ένα τρυφερό άγγιγμα. Το να τη χαϊδεύετε απαλά μπορεί να δημιουργήσει σεξουαλική ένταση πριν προχωρήσετε περαιτέρω. Αγκαλιάστε την, κρατήστε της το χέρι ή αγγίξτε τον μηρό της. Ο γυναικείος οργασμός είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν, όταν φιλάτε μια γυναίκα, αφήσετε τα χέρια σας να περιπλανηθούν σε πιο ερωτικές περιοχές του σώματός της.
  • Μεταφέρετε το φιλί στο επόμενο επίπεδο. Το φιλί είναι απαραίτητο για το προκαταρκτικό παιχνίδι. Το να ανακαλύπτεις νέα μέρη για να τη φιλήσεις που την ενεργοποιούν είναι και διασκεδαστικό και ανταποδοτικό. Δοκιμάστε το πίσω μέρος του λαιμού της ή τους ώμους της για αρχή.
  • Μην ξεχάσετε να μιλήσετε. Οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο λεκτικές και το να ακούς πόσο καλά σε κάνει να νιώθεις μπορεί να τη βοηθήσει να ανοιχτεί και να διασκεδάσει.

2. Γνωρίστε τα γλυκά της σημεία. Υπάρχουν δύο σημεία στο σώμα που είναι κρίσιμα για τον γυναικείο οργασμό. Δείτε πώς να τα διεγείρετε για να πετύχει οργασμό.

  • Η κλειτορίδα. Αυτό το μικροσκοπικό όργανο περιέχει υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων και μπορεί να βρεθεί κοντά στην κορυφή του αιδοίου. Η κλειτορίδα καλύπτεται από ένα μικρό κομμάτι δέρματος, το οποίο την εμποδίζει να διεγείρεται όλη την ώρα, επομένως μπορεί να χρειαστεί να εξαγάγετε την κλειτορίδα προς τα έξω αγγίζοντας ή γλείφοντάς την. Μόλις διεγερθεί, η κλειτορίδα θα γίνει όρθια.
  • Το σημείο G. Αυτή η άλλη περιοχή οργασμού βρίσκεται μέσα στον κόλπο. Είναι μια δέσμη νευρικών απολήξεων περίπου δύο ίντσες πάνω από το ηβικό οστό στο εσωτερικό, άνω τοίχωμα του κόλπου. Για να βρείτε το σημείο G, σύρετε απαλά το δάχτυλό σας μέσα στον κόλπο της με την παλάμη σας στραμμένη προς τα επάνω και, στη συνέχεια, κουμπώστε το δάχτυλό σας προς τα πάνω. Προσοχή! Σε ορισμένες γυναίκες αρέσει να διεγείρεται άμεσα το σημείο G τους, ενώ άλλες προτιμούν λιγότερη πίεση σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Εξερευνήστε διαφορετικές τεχνικές και ρωτήστε τη σύντροφό σας ποια της αρέσει περισσότερο.

3. Δοκιμάστε σεξουαλικές θέσεις φιλικές προς τις γυναίκες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά που μόλις μάθατε, μπορείτε λίγο πολύ να μαντέψετε ότι οι καλύτερες σεξουαλικές στάσεις για γυναικείο οργασμό περιλαμβάνουν εκείνες που παρέχουν τη μέγιστη τόνωση στην κλειτορίδα ή στο σημείο G (ή και στα δύο!). Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν:

  • Γυναίκα από πάνω. Αυτή η θέση παρέχει μερικά από τα καλύτερα ερεθίσματα του σημείου G, δεδομένης της γωνίας του πέους. Μπορεί επίσης να κινήσει το σώμα της με τρόπο που τονώνει την κλειτορίδα της.
  • Πίσω είσοδος. Αυτή η θέση δεν είναι τόσο ιδανική για διέγερση της κλειτορίδας, αλλά παρέχει εξαιρετική διείσδυση και διέγερση του σημείου G. Καθένας από τους δύο μπορεί να φτάσει κάτω κατά τη διάρκεια του σεξ για να τρίψει την κλειτορίδα.
  • Καθίστε. Όταν ο σύντροφός σας κάθεται στην αγκαλιά σας επιτρέπει τόσο τη βαθιά διείσδυση όσο και την καλή διέγερση της κλειτορίδας. Προσφέρει επίσης άφθονη οικειότητα.

Παρατηρήστε ότι η ιεραποστολική θέση δεν είναι σε αυτήν τη λίστα; Είναι δύσκολο για έναν άντρα να διεγείρει την κλειτορίδα όταν είναι από πάνω, εκτός κι αν αλέσει πραγματικά τη λεκάνη του στη σύντροφό του. Η γωνία διείσδυσης είναι επίσης λάθος για τη διέγερση του σημείου G.

Έχετε ακόμα πρόβλημα; Μην φοβάστε να ζητήσετε από τη σύντροφό σας σχόλια, για να βεβαιωθείτε ότι της αρέσει αυτό που κάνετε. Οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με έναν σεξοθεραπευτή ή να κάνουν ιατρικό έλεγχο για να δουν εάν οποιεσδήποτε ασθένειες ή φάρμακα επηρεάζουν την ικανότητά τους να φτάσουν στον οργασμό. Η επίτευξη του γυναικείου οργασμού μπορεί να απαιτεί κάποια δοκιμή και λάθος, αλλά μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε ενώ προσπαθείτε. Η σεξουαλική σας ζωή θα σας ευχαριστήσει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ