Οικονόμου σε Τσίπρα: Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση, χειριζόμαστε το θέμα με σεβασμό


Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα

«Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, μετά το λανθασμένο χειρισμό της ΕΥΠ σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής του κ. Ανδρουλάκη, είναι σημαντικό και ως εκ τούτου απαιτείται μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό του», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι «η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή της το ζήτημα, προχώρησε στην άμεση λήψη δραστικών πολιτικών πρωτοβουλιών, που περιελάμβαναν και παραιτήσεις. Ταυτόχρονα, χειρίζεται το ζήτημα με απόλυτο θεσμικό σεβασμό, στο πλαίσιο του νόμου, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως κάθε πτυχή του, διασφαλίζοντας παράλληλα το δημόσιο συμφέρον. Το μείζον τώρα είναι να ολοκληρωθεί η πλήρης διερεύνησή του: να διευκρινιστεί το τι, το πώς και το γιατί. Η Κυβέρνηση είναι προσηλωμένη σε αυτό. Γιατί εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση».

«Με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες σε βάρος του Πρωθυπουργού, με τα ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς, θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί θεσμικά η διερεύνηση και αποτίμηση των πραγματικών συμβάντων», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση της υποκλοπής στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, όπως κάθε κατηγορούμενος».

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για λειτουργία «κοινών εκβιαστών» και «πρακτικές μαφίας»!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ