Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης μετά και τις νέες διώξεις


Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή ή σκέψη να κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά

Σε βάρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ασκήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να εμμένει στην αρχική της επιθυμία για την υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης και αυτό, γιατί θεωρεί πως τόσο τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση της για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, όσο και τα νέα κατηγορητήρια σε βάρος της είναι αδύναμα. Εξαιτίας της διπλής εισαγγελικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αναβάλλεται η κατάθεση του σχετικού αιτήματος, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και αναμένεται ν’ απολογηθεί.

Από τις πρώτες ημέρες εγκλεισμού της στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλώνοντας πως είναι αθώα και δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της, είχε δώσει εντολή στο δικηγόρο της να «τρέξει» τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αποφυλάκιση της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ