ΜέΡΑ25: Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε» έλαβε τέλος


«Στο Θέατρο Σκιών που είναι η “Μητσοτάκης Α.Ε.”, η παράσταση “Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές” ολοκληρώθηκε με το σημερινό διάγγελμα, και ήταν μια κακή παράσταση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Όπως σχολιάζει το κόμμα, «ο κ. Μητσοτάκης, που από την πρώτη μέρα πήρε στην προσωπική του ευθύνη την ΕΥΠ, στριμώχτηκε μόνος του στη γωνία: πολύ απλά δεν μπορεί να ρίξει το φταίξιμο στους “από κάτω”», ενώ συμπληρώνει: «Επίσης, το πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα των “εξωτερικών εχθρών” και “υβριδικών απειλών” που “επιβουλεύονται την πατρίδα μας” δεν αρκεί για να δικαιολογήσει γιατί η ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούσε οτιδήποτε έχει καρδιακό παλμό εντός της Επικράτειας».

«Όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης του, όπως το ΜέΡΑ25 αποκαλύπτει συστηματικά από το 2019, ο κ. Μητσοτάκης προΐσταται μιας διαδικασίας αποψίλωσης βασικών ελευθεριών και επιβολής καθεστώτος τύπου Ορμπάν-Ερντογάν», συνεχίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, όχι μόνο για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και για την ολική ρήξη με το απολυταρχικό – ολιγαρχικό καθεστώς που τον στήριξε και το οποίο ποντάρει τώρα σε λογικές ανώδυνης εναλλαγής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ