Ολίβια Νιούτον Τζον: «Your Danny, your John» – Το συγκινητικό αντίο του Τζον Τραβόλτα


Ο θάνατος της Ολίβια Νιούτον Τζον έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη

Θλίψη στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ολίβια Νιούτον Τζον η οποία πέθανε σε ηλικία 73 ετών στο στο ράντσο που διατηρούσε στη Νότια Καλιφόρνια μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς αυτός του Τζον Τραβόλτα, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Ολίβια Νιούτον Τζον στο Grease το μιούζικαλ που σημάδεψε την καριέρα της ηθοποιού.

«Αγαπημένη μου Ολίβια έκανες τη ζωή όλων μας τόσο πολύ καλύτερη. Η επίδρασή σου ήταν απίστευτη. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα συναντηθούμε ξανά και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Your Danny, your John!» έγραψε ο Τζον Τραβόλτα σε ανάρτησή του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChAtHO1psCS

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ είπε το δικό της «αντίο» με μια φωτογραφία της στο πλευρό της Ολίβια Νιούτον Τζον από συναυλία το 1988. «Από τότε που ήμουν 10 ετών είχα λατρέψει την Ολίβια Νιούτον Τζον. Και πάντα θα τη λατρεύω. Ήταν και θα είναι για πάντα μια πηγή έμπνευσης για μένα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της ONJ4EVER».

«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν μοναδική και τόσο ευγενική. Στις τέσσερις δεκαετίες της φιλίας μας έδωσε μόνο αγάπη σε όλους όσους συναντούσε. Η Ολίβια ήταν ακριβώς όπως την φανταζόσασταν. Θα μου λείψει» δήλωσε από την πλευρά του ο σκηνοθέτης του Grease, Ράνταλ Κλάισερ.

Όπως έγραψε ο σύζυγός της Ολίβια Νιούτον Τζον: «πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι η Ολίβια Νιούτον Τζον αποτέλεσε «σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια», καθώς μοιράστηκε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Έγινε διάσημη σε όλον τον κόσμο χάρη στην ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Grease», όπου υποδύθηκε τη Σάντι, μια συντηρητική μαθήτρια που μεταμορφώνεται σε μοιραία γυναίκα και κερδίζει την καρδιά του «επαναστάτη» Ντάνι (Τζον Τραβόλτα). Η ταινία κυκλοφόρησε το 1978 και έσπασε ταμεία. Τα τραγούδια της ταινίας («Summer Nights», «You’re the one that I want») γνώρισαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Η Ολίβια Νιούτον Τζονι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 1992, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και ανέρρωσε, αλλά ακολούθησαν δύο υποτροπές (2013, 2017) με μεταστάσεις. Η «Λίβι» δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλεύθηκε τη φήμη της για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση στην έρευνα για την καταπολέμηση της νόσου.

Αντί στεφάνων και λουλουδιών, η οικογένεια ζήτησε να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά της (Olivia Newton-John Foundation Fund) για την έρευνα κατά του καρκίνου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ