Βρετανία: Μητέρα πέθανε εν πτήσει – Ήταν νεκρή 8 ώρες δίπλα στα παιδιά της


Μία ασύλληπτη τραγωδία έζησε μία οικογένεια εν πτήσει, όταν μία μητέρα δύο παιδιών πέθανε στον ύπνο της μπροστά στα παιδιά και τον σύζυγό της κατά την πτήση τους από το Χονγκ Κονγκ προς τη Bρετανία

Στις 5 Αυγούστου, η μαία Έλεν Ρόουντς επέστρεφε στο πατρικό της στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά της μετά από περισσότερα από 15 χρόνια στο Χονγκ Κονγκ. Λίγες ώρες μετά την έναρξη της μοιραίας πτήσης, βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται και αποδείχτηκε ότι πέθανε στον ύπνο της την ώρα της πτήσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης.

«Για τις υπόλοιπες 8 ώρες της πτήσης, η Έλεν κοιμόταν χωρίς ανάσα στη θέση της. Αν και αυτό ήταν εξαιρετικά τραυματικό για την οικογένεια, όλοι είχαν χρόνο να πουν αυτό που έπρεπε να της πουν», έγραψε η φίλη της Jayne Jeje, η οποία περιέγραψε την Έλεν ως μοναδική στο είδος της. Ήταν η καρδιά της κοινότητάς της στο Χονγκ Κονγκ. «Αυτή η απώλεια είναι αδιανόητη. Ήταν μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Ήταν η κόλλα που κράτησε την οικογένειά της ενωμένη» είπε απαρηγόρητη.

Κατά την προσγείωση στη Γερμανία, το σώμα της Έλεν παρέμεινε στη Φρανκφούρτη, καθώς ο σύζυγός της, ο Σάιμον, και τα δύο τους παιδιά, Νέιθαν και Έμμα, πέταξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένεια ήταν έτοιμη να «ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο» και η Έλεν «ανυπομονούσε» να δει τους ηλικιωμένους γονείς της που είχε να δει από την αρχή της πανδημίας, περίπου τρία χρόνια.

«Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τους ξαναδεί», έγραψε η φίλη της. Η Έλεν ήταν μαία και διατηρούσε επίσης τη δική της επιχείρηση δημιουργώντας ειδικά αξεσουάρ, έγραψε η φίλη της που είπε ότι ανήκε σε μια δεμένη ομάδα, την Tung Chung Mums, όπου περισσότερες από 200 γυναίκες στρέφονταν στην Έλεν για ιατρική συμβουλή.

«Ήταν πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει τους άλλους. Ήταν έξυπνη, πνευματώδης και γενναιόδωρη με το χρόνο της. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ήξερε πόσα σήμαινε για εμάς». Μία σελίδα στο Go Fund Me άνοιξε για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας και την υποστήριξη της οικογένειας. Στη σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων, ο Ken Chu έγραψε: «Είμαι ένα μέλος από το πλήρωμα της πτήσης, εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τα παιδιά σας».

Εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις δήλωσε: «Στηρίζουμε την οικογένεια μιας Βρετανίδας που πέθανε σε πτήση προς τη Φρανκφούρτη και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ