Άστον Κούτσερ: «Είμαι τυχερός που ζω» – Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του


Μία σπάνια ασθένεια επηρέασε την ικανότητά του  Άστον Κούτσερ να βλέπει, να ακούει και να περπατά. Ο ηθοποιός μίλησε δημόσια για το αυτοάνοσο που τον ταλαιπώρησε και δηλώνει «τυχερός που ζει»

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ Άστον Κούτσερ λέει ότι είναι «τυχερός που είναι ζωντανός», καθώς μια σπάνια ασθένεια επηρέασε την ικανότητά του να βλέπει, να ακούει αλλά και να περπατά.

Ο ηθοποιός του «Two and a Half Men» μίλησε για τον αγώνα του με την αγγειίτιδα – μια πάθηση που περιλαμβάνει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων – σε συνέντευξή του στο Βρετανό παρουσιαστή Μπέαρ Γκριλς που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Στην εκπομπή «Running Wild with Bear Grylls» ο Γκριλς ρωτά τον 44χρονο Κούτσερ από πού αντλεί τη δύναμή του. Ο Κούτσερ απάντησε «Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που κατέστρεψε την όρασή μου. Κατέστρεψε την ακοή μου. Με έβγαλε νόκ άουτ, όπως και όλη την ισορροπία μου»

Είπε στον Γκρίλς ότι του πήρε περίπου ένα χρόνο για να ανακτήσει αυτές τις ικανότητες. «Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά», είπε.

«Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε τέλος, ο Κούτσερ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ