Η ενεργειακή κρίση και οι επιπτώσεις στις ευπαθείς οικογένειες – Στήριξη από το Humanity Greece


Ολοένα και αυξάνονται τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση που μαστίζει κυριολεκτικά την παγκόσμια κοινότητα τους τελευταίους μήνες

Ασφυχτικά ανοδικές οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στους λογαριασμούς που λαμβάνουν κάθε μήνα οι Έλληνες πολίτες. Παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δρομολογήσει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής και ενεργειακής κρίσης προβλέπεται δύσκολος χειμώνας.

Ως αποτέλεσμα και με σταστιστικά νούμερα, τα αιτήματα που λαμβάνει ο οργανισμός Humanity Greece αυξάνονται συνεχώς, με οικογένειες να χρήζουν άμεσης κοινωνικής στήριξης αλλά και γονείς να παλεύουν να τα φέρουν εις πέρας αφού μόνο τα κόστη αγοράς τροφίμων, σε παγκόσμιο επίπεδο, σημείωσαν ρεκόρ υψηλών τιμών για αυτό το έτος.

Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece, το οποίο είναι προσβάσιμο για όλους, κάθε μήνα αξιολογούνται νέες οικογένειες και εντάσσονται στο μητρώο ωφελούμενων μετά τον σχετικό έλεγχο. Με την κίνηση αυτή αποστέλλονται πακέτα στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά είδη στηρίζοντας ουσιαστικά το επισιτιστικό πρόβλημα πλήθος οικογενειών και πολιτών της χώρας.

Το Humanity Greece έχει καταφέρει να ενώσει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Ένα πρωτόγνωρο και σημαντικό εγχείρημα όπου ενώνει την Κοινωνία των πολιτών και δημιουργεί μια βιώσιμη αλυσίδα στήριξης. Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι ρουχισμό που ενδείκνυται σε καλή κατάσταση για να σταλεί σε άλλους συνανθρώπους μας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ