Φουντώνει η μάχη του φωτοβολταϊκού: Ποιοι πάροχοι μπαίνουν στο παιχνίδι και τι θα μας προσφέρουν


Φουντώνει από το φθινόπωρο η «μάχη του φωτοβολταϊκού» καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι μεγάλοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας θα λανσάρουν ολοκληρωμένα «πακέτα» για τους πελάτες τους.

Με την τιμή της κιλοβατώρας να εκτινάσσεται πάνω από τα 0,5 ευρώ και το πρόβλημα να μετριάζεται εξαιτίας των κρατικών επιδοτήσεων, τα φωτοβολταϊκά «υπόσχονται» σημαντικές αποδόσεις και γρήγορες αποσβέσεις.

Μετά τον Ήρωνα και την Protergia που έχουν ήδη λανσάρει σχετικές υπηρεσίες, στο… παιχνίδι αναμένεται να μπει από το φθινόπωρο και η ΔΕΗ με καθετοποιημένη υπηρεσία που θα περιλαμβάνει από τη μελέτη εγκατάστασης μέχρι και την τοποθέτηση την οποία θα αναλαμβάνει θυγατρική του ομίλου.

H είσοδος των μεγάλων εταιρειών και η προβολή του θέματος που θα προκαλέσει, θα αναδείξει όλες τις πτυχές του θέματος: ταχεία απόσβεση, φορολογικά κίνητρα ενδεχομένως και επιδοτήσεις. Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη;

Συμφέρει η επένδυση και πόσο γρήγορα υλοποιείται η απόσβεση; Δείτε όλα τα στοιχεία με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά ΕΔΩ


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ