Έγκλημα στην Άρτα: Άφαντος ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του – Κρύβεται στα βουνά

Έγκλημα στην Άρτα: Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του

Άφαντος παραμένει ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας. Ο άνδρας που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του τράπηκε σε φυγή. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/8) βρέθηκε από τους αστυνομικούς το αυτοκίνητό του στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του ο οποίος φέρεται να έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος καθώς αυτό δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητο.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου έχει μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή, όπως μεταδίδει το epiruspost.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άνδρας το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του καθώς λίγες μέρες πριν είχαν εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο. Ζήτησε να πάρει το δίχρονο παιδί τους. Ακολούθησε έντονη συζήτηση με την 36χρονη. Πάνω στον καβγά έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον της αλλά αστόχησε.

Η μητέρα πήρε το δίχρονο παιδί και εισήλθαν μέσα στο σπίτι. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε τέσσερις φορές τον ηλικιωμένο πατέρα της ο οποίος θέλησε να προστατεύσει την κόρη του και το εγγόνι του.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την ορεινή περιοχή. Αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να αναζητούν ίχνη του ενώ έχουν στηθεί μπλόκα σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ