Νοσοκομείο Λαμίας: «Με κλώτσησε, μου έριξε γροθιές», λέει η νοσηλεύτρια που χτύπησε ο 44χρονος


Κλωτσιές και γροθιές δέχθηκε η μία εκ των νοσηλευτριών, θύμα επίθεσης ενός 44χρονου εν ενεργεία αστυνομικού, που συνόδευε ασθενή στο νοσοκομείο της Λαμίας

Συγκλονίζουν οι περιγραφές που έδωσε στον δικηγόρο της η μία εκ των νοσηλευτριών που δέχθηκαν επίθεση, το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί ένας 44χρονος -εν ενέργεια αστυνομικός – βιαιοπράγησε εναντίον τους τρομοκρατώντας όσους βρίσκονταν στο σημείο.

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της. Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδός έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το Νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει. Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλέκτη. Ευγενέστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα», τόνισε ο δικηγόρος της μίας νοσηλεύτριας στο Lamianow.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας νοσηλεύτριας ο άνδρας την ακολούθησε και πήγε στη συνέχεια και της επιτέθηκε τελείως αναιτιολόγητα, την έσπρωξε της έβγαλε τη μάσκα για τον κορονοϊό και άρχισε να την κλωτσά.

«Τότε, όταν πήγε εκείνη να σηκωθεί, την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια σοκαριστική επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά», πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του 44χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ, την Άμεση Δράση, το ΑΤ Λαμίας και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας προκειμένου ο αστυνομικός να συλληφθεί. Ο 44χρονος μετά και από αίτημα συγγενικών του προσώπων θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας πρόκειται να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ