Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της καταδικάστηκε για την έφοδο στο γάμο της


Ο πρώην αγαπημένος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταδικάστηκε για την πρόσφατη επιδρομή στη γαμήλια τελετή

Ένας άντρας που υπήρξε κάποτε για λίγο παντρεμένος με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταδικάστηκε για βαριά καταπάτηση και βιαιοπραγίες στον γάμο της ποπ σταρ τον Ιούνιο.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ, 40 ετών, δεν αμφισβήτησε τις δύο κατηγορίες για πλημμέλημα σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι εισαγγελείς στην κομητεία Βεντούρα. Ο δικαστής της κομητείας τον καταδίκασε σε 64 ημέρες που έχει ήδη εκτίσει στη φυλακή.

Οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες για κακούργημα καταδίωξης και πλημμέλημα βανδαλισμού. Η Σπίαρς παντρεύτηκε τον επί χρόνια φίλο της Σαμ Ασγκάρι στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, στις 9 Ιουνίου, μπροστά σε δεκάδες καλεσμένους, όπως η Selena Gomez, η Drew Barrymore, η Paris Hilton και η Madonna.

Ο Aλεξάντερ, παιδικός φίλος της τραγουδίστριας με τον οποίο ήταν παντρεμένη για λιγότερο από τρεις ημέρες το 2004, εμφανίστηκε απρόσκλητος στο σπίτι πριν από την τελετή, ενώ έκανε live streaming στο Instagram.

Μπήκε μέσα στο σπίτι και έφτασε στην κλειδωμένη πόρτα της κρεβατοκάμαρας της Σπίαρς όταν εκείνη ήταν μέσα και ετοιμαζόταν για τον γάμο, σύμφωνα με μαρτυρία σε μια προκαταρκτική ακρόαση.

Στη συνέχεια αρνήθηκε να εγκαταλείψει το ακίνητο όταν του είπαν, χτύπησε έναν φύλακα που προσπάθησε να τον απομακρύνει και κατέστρεψε μια πόρτα, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Ένας δικαστής εξέδωσε νέα προστατευτική εντολή που του απαγόρευε να πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων την Σπίαρς.

Η δικηγόρος του Aλεξάντερ δεν απάντησε αμέσως σε email που ζητούσε σχόλιο. Είπε προηγουμένως στο δικαστήριο ότι δεν υπήρχαν στοιχεία ότι είχε πρόθεση να βλάψει την Σπίαρς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ