ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έκανε το ίδιο τατουάζ με τη σύζυγό του – Τα αρχικά των παιδιών τους


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η σύζυγός του Σαβάνα προχώρησαν σε μία δημόσια δήλωση τρυφερότητας για τα τρία τους παιδιά

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η σύζυγός του έκαναν πανομοιότυπα τατουάζ προς τιμήν των τριών παιδιών τους, Μπρόνυ Τζούνιορ, Μπράις Μάξιμους και Ζούρι Τζέιμς.

Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ΛεΜπρόν και η Σαβάνα επέλεξαν να τιμήσουν τα παιδιά τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δεδομένου ότι τα μεγαλύτερα αγόρια παρακολουθούνται αυτή τη στιγμή από κυνηγούς ταλέντων του NBA, γράφει η ισπανική εφημερίδα La Marca.


Πρόσφατα, ο ΛεΜπρόν και η Σαβάνα επισκέφτηκαν το χώρο τατουάζ Ganga Tattoo για να κάνουν matching tatoos. Τα γράμματα “BBZ” είναι πλέον στα χέρια της Σαβάνα και του διάσημου μπασκετμπολίστα, μαζί με ένα στέμμα που συμβολίζει τα τρία τους παιδιά

Ο Μπρόνι έκανε πρόσφατα το πρώτο του τατουάζ στον ίδιο καλλιτέχνη. Την περασμένη εβδομάδα, ο δημιουργός τατουάζ έδειξε το έτοιμο αντικείμενο στη σελίδα του στα social media. Προφανώς έκανε πολλά τατουάζ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, συμπεριλαμβανομένων μερικών στον λαιμό και τους καρπούς του, αν και είναι άγνωστο ποιο ήταν το τατουάζ.

Η οικογένεια Τζέιμς πέρασε πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, και νωρίτερα αυτό το μήνα, ο “Βασιλιάς” και οι δύο γιοι του έκαναν μαζί μία μίνι προπόνηση στο γήπεδο των Λέικερς. Ο ΛεΜπρόν ήταν ενθουσιασμένος που ο Μπρόνυ και ο Μπράις θα παίξουν οργανωμένο μπάσκετ μαζί για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα ενώ βρίσκονταν στην Ευρώπη.

Ο Τζέιμς έγραψε, “Φίλε, παρακολουθώ κυριολεκτικά τον Μπρόνυ και τον Μπράις μαζί στο γήπεδο για πρώτη φορά σε παιχνίδι. Αυτό είναι ΤΡΕΛΟ!! ” Ο ΛεΜπρόν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ελπίζει να παίξει στο ΝΒΑ με τον Μπρόνι πριν αποσυρθεί. Ολα δείχνουν οτι θα περιμένει λίγο ακόμη, καθώς αυτό δεν θα συμβεί τουλάχιστον μέχρι το 2024.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ