Ελούντα: Τρόμος για ζευγάρι τουριστών με το παιδί τους – Δέχθηκαν επίθεση από σκυλιά


Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ζευγάρι τουριστών στην Ελούντα της Κρήτης το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Αυγούστου

Τρόμος για ζευγάρι τουριστών στην Ελούντα της Κρήτης καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου δέχτηκε επίθεση από σκυλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και φέρει γρατζουνιές στα πόδια, ενώ τη γυναίκα τα σκυλιά τη γρατζούνισαν στα χέρια. Το ζευγάρι είχε μαζί τους και ένα παιδί, το οποίο ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τα σκυλιά ήταν αδέσποτα ή οικόσιτα. Ο κόσμος που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίο όμως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με δικό τους όχημα.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που λαμβάνει χώρα στο νησί καθώς μόλις χθες Παρασκευή 12 Αυγούστου, σημειώθηκε ακόμη ένα στη Γαύδο. Δύο σκυλιά ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε μια 39χρονη γυναίκα, την οποία τραυμάτισαν στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ