Metallica: Διαζύγιο για τον τραγουδιστή Τζέιμς Χέτφλιντ μετά από 25 χρόνια γάμου


Ο frontman των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, και η σύζυγός του για περισσότερες από δύο δεκαετίες Φραντσέσκα δεν είναι πια μαζί

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica και η σύζυγός του Φραντζέσκα, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο ρόκερ υπέβαλε αθόρυβα αίτηση διαζυγίου. Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν στο TMZ ότι ο Τζέιμς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Κολοράντο νωρίτερα φέτος και ότι το τέλος του γάμου τους έμεινε μακριά απά τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Έκτοτε απέκτησαν τρία παιδιά, δύο κόρες 24 και 20 ετών και έναν γιό 22 ετών. Ο Χέτφιλντ, 59 ετών, έχει πιστώσει στο παρελθόν στην πρώην πλέον σύζυγό του, ότι τον βοήθησε να ελέγξει τον θυμό του και τα προβλήματα με το αλκοόλ.

«Ο φόβος ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα. Το να χάσω την οικογένειά μου, αυτό ήταν το πράγμα που με τρόμαζε τόσο πολύ, αυτό ήταν ο πάτος που έπιανα, ότι η οικογένειά μου θα φύγει λόγω της συμπεριφοράς μου που έφερα σπίτι από το δρόμο. Το να με διώξει η γυναίκα μου από το σπίτι μου, να ζήσω μόνος μου, δεν το ήθελα».

Συνέχισε διευκρινίζοντας: «Με είχε διώξει από το σπίτι και αυτό με κατατρόμαξε. Είπε, «Ε, δεν θα πας απλώς στον θεραπευτή τώρα, και μιλώντας για αυτό, πρέπει να πας κάπου και να τα λύσεις», οπότε αυτό έκανα».

Εκείνη την εποχή, ήταν αποφασισμένος να «το κάνει να λειτουργήσει» λόγω της δικής του δύσκολης παιδικής ηλικίας. Ο ρόκερ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι τα προβλήματα με το αλκοόλ και τον θυμό του ασκούσαν πίεση στον γάμο του.

«Η οικογένειά μου διαλύθηκε όταν ήμουν παιδί», εξήγησε. «Ο πατέρας έφυγε, η μητέρα πέθανε, έπρεπε να ζήσω με τον αδερφό μου και μετά κάπως πού πήγε όλο το πράγμα; Απλώς ξέφυγε κάπως και δεν θέλω να συμβεί αυτό. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θα μιλάμε για τα πάντα και θα το κάνουμε να λειτουργήσει».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ