16 Αυγούστου: Η καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε το ρούμι!


Το ρούμι είναι ένα φανταστικό ποτό, ένα ποτό που έχει χρησιμεύσει ως θρύλος για πειρατές και πίνεται από κάθε κοινωνική τάξη. Το ρούμι εμφανίζεται επίσης σε παντού, από δείπνα μέχρι επιδόρπια, με τις μπάλες με ρούμι να είναι ένα από τα ιδιαίτερα αγαπημένα πολλών.

Ιστορία αυτής της Ημέρας

Όλοι γνωρίζουμε ότι στους πειρατές αρέσει το ρούμι και ότι το ρούμι είναι ένα αλκοολούχο ποτό, αλλά πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνει το ρούμι. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Το ρούμι είναι μια αποσταγμένη αλκοόλη, που αποστάζεται ειδικά από υποπροϊόντα του ζαχαροκάλαμου. Ορισμένες ποικιλίες παρασκευάζονται από μελάσα, άλλες από χυμό ζαχαροκάλαμου, αλλά όλο το ρούμι, όταν τελειώσει η απόσταξη, είναι διαυγές. Το χρώμα που βλέπετε στο ρούμι είναι από πρόσθετα ή καρυκεύματα και δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό. Το ρούμι δημιουργήθηκε αρχικά στην Καραϊβική αφού ανακαλύφθηκε ότι η μελάσα μπορούσε να ζυμωθεί σε αλκοόλ. Κατά ειρωνικό τρόπο, ήταν οι σκλάβοι που έκαναν αυτή την ανακάλυψη, αλλά ήταν οι Αποικιοκράτες που ανακάλυψαν πώς να το μετατρέψουν σε αληθινό ρούμι.

Το ρούμι έγινε τόσο σημαντικό τα επόμενα χρόνια που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πολιτικό σύστημα των αποικιών. Πως; Προσφέροντάς το ως δωροδοκία σε εκείνους που ήθελαν να κερδίσουν οι υποψήφιοι. Ωστόσο, οι άνθρωποι που εξαναγκάστηκαν με αυτόν τον τρόπο δεν ήταν ανόητοι. Θα παρευρίσκονταν σε πολλαπλές εκδηλώσεις για να καθορίσουν ποιος από τους θαμώνες τους θα μπορούσε να τους παρέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα ρούμι. Έτσι, μπορεί δίκαια να ειπωθεί ότι το ρούμι ήταν τέτοιας σημασίας που κυριολεκτικά αποφάσισε τις εκλογές.

Πώς να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα Ρούμι

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα Ρούμι είναι να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό ποτό. Το ρούμι είχε από καιρό τη φήμη ότι είναι το ποτό του διαβόλου λόγω της ευκολίας παραγωγής και της νόστιμης γεύσης που έφερε. Η Εθνική Ημέρα Ρούμι είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε όσες περισσότερες ποικιλίες θέλετε και να αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη αγορά σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ