Προειδοποίηση ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείται αυτά τα προϊόντα – Κίνδυνος για την υγεία

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΦ για προϊόντα τα οποία είναι πιθανόν να διακινούνται μέσω διαδικτύου και περιέχουν την φαρμακευτική δραστική ουσία ταδαλαφίλη χωρίς αυτή να αναγράφεται στην επισήμανσή τους

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση προϊόντων Launch Sequence Capsules, Launch Sequence Euphoria Capsules, Launch Sequence Aphrodisia Capsules, τα οποία είναι πιθανόν να διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που διενεργήθηκαν από την Αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ, τα προϊόντα:

  • Launch Sequence Capsules (αρ. παρτίδας: 20212001, ημερ/νια λήξης:12/2024),
  • Launch Sequence Euphoria Capsules (αρ. παρτίδας: 2022104, ημερ/νια λήξης:04/2025),
  • Launch Sequence Aphrodisia Capsules (αρ. παρτίδας: 2022104, ημερ/νια λήξης:04/2025) βρέθηκαν να περιέχουν την φαρμακευτική δραστική ουσία ταδαλαφίλη χωρίς αυτή να αναγράφεται στην επισήμανσή τους.

«Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία των χρηστών», αναφέρει ο ΕΟΦ.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας Ε.Ο.Φ. από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ