Ματθαίος Γιαννούλης: Ο πατέρας μου «έφυγε» μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος


Ο Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν

Ο Ματθαίος Γιαννούλης έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την δική του περιπέτεια υγείας καθώς και την απόφαση να σταματήσει σε δυο χρόνια το τραγούδι.

Ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι λέγοντας: «Νομίζω ότι ένας τραγουδιστής όταν φτάσει 60 χρονών μπορεί να σταματήσει. Έχω γυρίσει πολλές φορές όλη τη γη. Κουράστηκα πια. Δεν θα σταματήσω ωστόσο δισκογραφικά. Θέλω να χαρώ τα παιδιά μου».

Όσον αφορά την περιπέτεια της υγείας του είπε: «Από το άγχος και την υπευθυνότητα μου να έχω ευχαριστημένους τους άλλους. Το καλοκαίρι είχα μαζί μου δέκα οχτώ άτομα. Όλα έπρεπε να τα φροντίσω εγώ, κάθε λεπτομέρεια. Το πλήρωσα με την υγεία μου αλλά σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά. Βλέπω τον ήλιο και λέω ευχαριστώ Θεέ μου. Φοβήθηκα για την ζωή μου αλλά ευτυχώς όλα καλά».

Τέλος μίλησε για μια απώλεια στη ζωή του την οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του πατέρα μου. “Έφυγε” μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος. Τον “koυβαλάω” παντού μαζί μου. Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου… πάντα το ήξερα αυτό, αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου… χάνεις την δύναμη σου. Έτσι ακριβώς είναι ψυχή μου… ήταν και είναι η δύναμη μου. Από τον μπαμπά και τη μαμά που θα χτυπήσει το τηλέφωνο δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό. Από όταν τον έχασα είμαι μισός. Τα παιδιά μου μου δίνουν δύναμη και κουράγιο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ