ΗΠΑ: Απρόκλητη επίθεση σε πολυσύχναστη περιοχή στη Νέα Υόρκη – Βίντεο ντοκουμέντο (σκληρές εικόνες)


Ένας μετανάστης από το Μεξικό βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε  στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CBS ένας άνδρας συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία απόπειρας φόνου, αφού η αστυνομία ανέφερε ότι γρονθοκόπησε βάναυσα το θύμα έξω από ένα εστιατόριο.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δίπλα στον σταθμό του μετρό Fordham Road και ο ύποπτος συνελήφθη μετά από παρακολούθηση έξω από το εστιατόριο Fuego Tipico στην East 188th Street.

Το δημοσίευμα του CBS.

Η αστυνομία λέει ότι οπτικό υλικό από κάμερες δείχνουν τον 55χρονο Μπούι Βαν Φου να φορά γάντια και στη συνέχεια να πλησιάζει τον 52χρονο Χεσούς Κορτέζ. Στη συνέχεια, χωρίς προειδοποίηση και από πίσω, ο δράστης ρίχνει ξαφνικά μια γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Κορτέζ.

«Ήμασταν πραγματικά, πολύ λυπημένοι όταν είδαμε το βίντεο, γιατί ήταν πραγματικά, πολύ βίαιο. Ο θείος μου απλώς στεκόταν και ένας άνδρας ήρθε και τον χτύπησε από πίσω», ανέφερε η Ανέλ Γκόμεζ, η ανιψιά του θύματος.

Η Γκόμεζ είπε ότι ο θείος της υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι καθώς κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο μετά την επίθεση.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι τόσο το θύμα όσο και ο ύποπτος βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο πριν από το συμβάν. Η αστυνομία είπε ότι η γροθιά ήρθε “χωρίς προηγούμενη συνομιλία ή καβγά”.

Ο ύποπτος έχει ποινικό μητρώο από το 1989. Ήταν υπό όρους ελεύθερος από το 2015, αφού είχε εκτίσει ποινή για σεξουαλικό έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ