Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε προβλέψει τον θανατό της -Η αποκάλυψη ντοκιμαντέρ για το τροχαίο δυστύχημα


Ένα νέο ντοκιμαντέρ αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, πριν από 25 χρόνια, κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα –  Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προβλέψει τον θάνατό της

Η πριγκίπισσα του λαού όπως την αποκαλούσαν στη Βρετανία, μητέρα του διαδόχου του θρόνου Ουίλιαμ και του Χάρι, έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 σε ηλικία 36 ετών.

Αν και το ατύχημα διερευνήθηκε από αξιωματούχους της Brigade Criminelle (αντεγκληματική υπηρεσία) ο θάνατός της συνέχισε να προσελκύει θεωρίες συνωμοσίας κατά τη διάρκεια των ετών.

25 χρόνια μετά ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 4 θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Investigating Diana: Death in Paris” σε συμπαραγωγή με το Discovery+. Σε σκηνοθεσία των Will Jessop και Barnaby Pell, η σειρά τεσσάρων επεισοδίων θα μιλήσει με έναν αριθμό κορυφαίων ντετέκτιβ τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Γαλλία, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια στο παρελθόν, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσουν τα γεγονότα από τη φαντασία.

«Η σειρά θα προβάλει πώς οι ντετέκτιβ κυνηγούσαν κάθε στοιχείο, ενώ θα ελιχθεί ανάμεσα σε αξιόπιστους μάρτυρες και ασταθείς αναμνήσεις», αναφέρει το πρόμο για την εκπομπή.

«Θα εξετάσει επίσης η ακόρεστη δίψα του κοινού για απαντήσεις, η οποία τροφοδότησε το πρωτοφανές ενδιαφέρον του Τύπου όπου οι εικασίες για την “πραγματική αιτία” του θανάτου της Νταϊάνα έγιναν οι πρώτες viral συζητήσεις του πρώιμου διαδικτύου» σημειώνει το πρόμο.

Δύο χρόνια πριν από το θανατηφόρο δυστύχημά της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε προβλέψει ότι θα πέθαινε σε τροχαίο. Η ανατριχιαστική αποκάλυψη – η οποία έγινε γνωστή ως «Σημείωμα Μίσκον» – περιγράφεται εκτενώς στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Discovery+ με τίτλο «The Diana Investigations».

Δημοσίευμα της New York Post


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ