Δολοφονία Καμπανού: Αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με τον Κούγια


Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το παραπεμπτικό βούλευμα για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αναφέρει τους κατηγορούμενους ως δράστες ανθρωποκτονίας ανθρωποκτονίας αποπρόθεση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν το φάσμα βαρύτατων ποινών.

Αντιμέτωποι με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και με πολυετείς ποινές φυλάκισης βρίσκονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Σε ανακοίνωση του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου, αναφέρεται πως στο βούλευμα όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως δράστες του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και αρκετών ακόμα αδικημάτων.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το παραπεμπτικό βούλευμα της άγριας δολοφονίας του αείμνηστου Άλκη Καμπανού

Όπως είχε προβλέψει ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, όταν οι δώδεκα συλληφθέντες, ο ένας μετά τον άλλον, με πρωτόγνωρο θράσος, κακοποιώντας την αλήθεια, ηρνούντο ότι έστω και ένας από αυτούς είχε προκαλέσει ένα από τα δεκάδες θανατηφόρα τραύματα, στο κεφάλι, στο σώμα, στα πόδια, που προκάλεσαν τον θάνατο του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, παραπέμπονται ως δράστες του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και των αδικημάτων της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής, που επισείουν ποινή ισοβίου καθείρξεως και πολυετείς ποινές φυλακίσεως.

Ευχόμαστε στο Δικαστήριο, που αυτή τη στιγμή ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, αναμένεται να αποφανθεί, εάν θα γίνει στην Αθήνα, για λόγους ασφαλείας των ενόρκων και των μαρτύρων, επιτέλους να πουν την αλήθεια.

Εμείς, ως δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια και συνεργατών, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση, με σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητος, σε συνθήκες δίκαιης δίκης».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ