Ηράκλειο: Συνελήφθη ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στις Μαλάδες


Με τραύματα σε κεφάλι και στήθος ο 43χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς – Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Βενιζελείου και αναμένεται να χειρουργηθεί

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον ο δράστης του αιματηρού επεισόδιου που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, κατά το οποίο ένας 43χρονος τραυματίστηκε από σκάγια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά από αναζήτηση των αστυνομικών σε διάφορα μέρη αλλά και στο σπίτι του, ο 67χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 21.00, όταν ένας 43χρονος που εργάζεται ως κούριερ, δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα σε δρόμο στην περιοχή των Μαλάδων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο τραυματίας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου “έπεσαν” πάνω του προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο 43χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, ωστόσο δεν έχει πειραχτεί κανένα ζωτικό όργανο. Μάλιστα έχει εισαχθεί στην χειρουργική κλινική και αναμένεται να χειρουργηθεί προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια τα οποία τον έπληξαν.

Ως προς τα αίτια του επεισοδίου, κάποιες πληροφορίες μιλούν για οικονομικές διάφορες δράστη και θύματος.

Πηγή: cretalive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ