Ηράκλειο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον 51χρονο – Πώς είχε σωθεί από σοβαρό τροχαίο


Πριν από περίπου ο άτυχος άνδρας, είχε σωθεί (τότε) από θαύμα καθώς όχημα παραβίασε το STOP και τον παρέσυρε.

Μία λεπτομέρεια έρχεται να δώσει μία ακόμα τραγική διάσταση στον θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που περίμενε σε φανάρι σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας έναν χρόνο πριν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο όταν σε δρόμο του Ηρακλείου κάποιος παραβίασε stop και έπεσε πάνω του.

Ο 51χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο ενώ αρκετές ήταν οι ουλές που του άφησε το συγκεκριμένο τροχαίο.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης – λίγες ώρες πριν ο 51χρονος βρει τραγικό θάνατο στην λεωφόρο Δημοκρατίας – θυμήθηκε το τροχαίο που είχε και έδειχνε στην σύζυγό του τις ουλές του.

Συγκλονίζει το βίντεο με το τραγικό δυστύχημα

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος επιχείρησης που δείχνει καρέ – καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στη λεωφόρο Δημοκρατίας όταν ένα τεράστιο πεύκο έπεσε και καταπλάκωσε τον 51χρονο Παναγιώτη οδηγώντας τον στο θάνατο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το τεράστιο πεύκο που βρίσκεται αριστερά στην οθόνη αρχίζει να ταλαντεύεται έντονα. Την ώρα που ο 51χρονος είναι σταθμευμένος στο φανάρι περιμένοντας ν’ ανάψει πράσινο, το τεράστιο δέντρο ξεριζώνεται από τη βάση του και πέφτει στο δρόμο καλύπτονται και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος Παναγιώτης καταπλακώθηκε και βρήκε τραγικό θάνατο.

Πηγή: cretapost.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ