Νοσοκομείο Παίδων Βοστώνη: Διαγράφει αναφορές σε κολποπλαστική για 17χρονους εν μέσω διαδικτυακής μανίας


Νοσοκομείο Παίδων Βοστώνη: Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης διέγραψε πρόταση που λέει ότι οι 17χρονοι μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για κολποπλαστική «επιβεβαίωσης φύλου» Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης αντιμετωπίζει ένα κύμα αντιδράσεων για το Κέντρο Χειρουργικής του Φύλου που πραγματοποιεί μαστεκτομές σε εφήβους ηλικίας έως 15 ετών, καθώς και για τη διαγραφή της διατύπωσης στον ιστότοπο του νοσοκομείου που ισχυριζόταν ότι οι έφηβοι έως 17 ετών μπορούν να υποβληθούν σε κολποπλαστική.

Ο ιστότοπος του νοσοκομείου ανέφερε μόλις στις 12 Αυγούστου ότι «για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιβεβαίωση φύλου στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για φαλλοπλαστική ή μετοιδιοπλαστική και τουλάχιστον 17 ετών για κολποπλαστική», σύμφωνα με το Wayback του Αρχείου του Διαδικτύου.

Αυτή η διατύπωση έχει από τότε αλλάξει και έχει ως εξής: “Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιβεβαίωση φύλου στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για φαλλοπλαστική ή μετοειδοπλαστική και για κολποπλαστική”. Ένα PDF σχετικά με τις απαιτήσεις καταλληλότητας για κολποπλαστική που προηγουμένως ανέφερε, “πρέπει να είστε μεταξύ 17 και 35 ετών τη στιγμή της επέμβασης”, αφαιρέθηκε επίσης από την ιστοσελίδα “Επιλεξιμότητα για χειρουργική επέμβαση”.

Ο ιστότοπος του Νοσοκομειακού Κέντρου Παίδων της Βοστώνης για Χειρουργική Φύλου ανέφερε μόλις στις 12 Αυγούστου ότι «για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιβεβαίωση φύλου στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για φαλλοπλαστική ή μετοιδιοπλαστική και τουλάχιστον 17 ετών για κολποπλαστική.”

Ο ιστότοπος του Νοσοκομειακού Κέντρου Παίδων της Βοστώνης για Χειρουργική Φύλου ανέφερε μόλις στις 12 Αυγούστου ότι «για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιβεβαίωση φύλου στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για φαλλοπλαστική ή μετοιδιοπλαστική και τουλάχιστον 17 ετών για κολποπλαστική. ”

Το νοσοκομείο περιγράφει μια κολποπλαστική ως μια «διαδικασία κατά την οποία οι χειρουργοί δημιουργούν έναν κόλπο από τον υπάρχοντα γεννητικό ιστό σας». Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στο Fox News Digital σε μια δήλωση ότι “για χειρουργική συμβουλή, πρέπει να είστε 17 ετών και μεταξύ 18 και 35 ετών τη στιγμή της επέμβασης.

Έκτοτε το έχουμε ενημερώσει για να αντικατοπτρίζει τα πρωτόκολλα για την πρακτική, που πάντα τηρούσαμε (καμία επέμβαση κάτω των 18 ετών)».

Η ιστοσελίδα προηγουμένως δεν έκανε καμία αναφορά σε 17χρονους μόνο επιλέξιμους για “χειρουργική συμβουλή” πριν από την επέμβαση.

Επί του παρόντος, η ιστοσελίδα δεν αναφέρει καθόλου 17χρονους.

Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης έκανε τις αλλαγές στον ιστότοπό του αφού οι Libs του TikTok τόνισαν βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube από το νοσοκομείο σχετικά με υστερεκτομές που επιβεβαιώνουν το φύλο.

Το νοσοκομείο εξέδωσε δημόσια δήλωση την Τρίτη απαντώντας στις αντιδράσεις κατηγορώντας τη διάδοση «παραπληροφόρησης» και την έλλειψη «σεβασμού» για τα τρανς άτομα, εξηγώντας ότι δεν πραγματοποιεί υστερεκτομές «επιβεβαίωσης φύλου» σε άτομα κάτω των 18 ετών. «Καταδικάζουμε αυτές τις επιθέσεις με τον πιο έντονο τρόπο και απορρίπτουμε την ψευδή αφήγηση στην οποία βασίζονται», ανέφερε το νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο δεν έκανε καμία αναφορά στη δήλωσή του την Τρίτη για τη δική του διατύπωση σχετικά με τις κολπικές πλαστικές που προφανώς έρχονται σε σύγκρουση με την πολιτική του, γεγονός που συνέβαλε σε μεγάλο μέρος των αντιδράσεων.

Το Fox News Digital ρώτησε το νοσοκομείο εάν ήταν πρόθυμο να αναγνωρίσει ότι ο δικός του ιστότοπος μπορεί να ευθύνεται για ορισμένη από την «παραπληροφόρηση» που διαδόθηκε, αλλά δεν απάντησε σε αυτή την ερώτηση.

«Όπως υποβάλαμε στη δήλωσή μας χθες το απόγευμα για υστερεκτομές και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις γεννητικών οργάνων που πραγματοποιήθηκαν ως μέρος της φροντίδας που επιβεβαιώνει το φύλο, η Boston Children’s απαιτεί από έναν ασθενή να μπορεί να συναινέσει μόνος του», ανέφερε το νοσοκομείο την Τετάρτη.

“Η ηλικία 18 χρησιμοποιείται για να αντικατοπτρίζει την τυπική ηλικία ενηλικίωσης για τη λήψη ιατρικών αποφάσεων.

Η Boston Children’s δεν πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα ως μέρος της φροντίδας που επιβεβαιώνει το φύλο σε έναν ασθενή κάτω των 18 ετών.”

Ο ιστότοπος του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης αναφέρει ότι ακολουθεί τις οδηγίες της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανς (WPATH) «για τη χειρουργική αντιμετώπιση ατόμων που είναι σταθερά ως προς την ταυτότητα φύλου τους και έχουν τεκμηρίωση επίμονης δυσφορίας φύλου».

Σύμφωνα με το Associated Press, η επερχόμενη ενημερωμένη καθοδήγηση της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανς WPATH θα μειώσει το ελάχιστο όριο ηλικίας για τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα στα 17 έτη, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης μήτρας και όρχεων, ένα χρόνο νωρίτερα από την προηγούμενη καθοδήγηση, αν και αυτή η έκδοση δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Ένα άλλο σημείο διαμάχης στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης είναι ότι πραγματοποιεί μαστεκτομές σε παιδιά ηλικίας 15 ετών που αναγνωρίζονται ως τρανς.

Αυτοί οι ασθενείς πρέπει να παρέχουν μια επιστολή από πάροχο ψυχικής υγείας που να δηλώνει ότι έχουν την ικανότητα να συναινέσουν και μια επιστολή από ιατρό ή νοσηλευτή που να λέει ότι έχουν «επίμονη, καλά τεκμηριωμένη, δυσφορία φύλου» και να προσδιορίζει είτε τη διάρκεια της ορμονοθεραπείας είτε γιατί δεν λαμβάνουν ορμονοθεραπεία. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο και εγκρίθηκε από την επιτροπή θεσμικής αναθεώρησης του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης είπε:

«Το Κέντρο Χειρουργικής Φύλου (CfGS) στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης (BCH) ήταν το πρώτο παιδιατρικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσέφερε στήθος που επιβεβαιώνει το φύλο, χειρουργικές επεμβάσεις για άτομα άνω των 15 ετών και εγχειρήσεις γεννητικών οργάνων για άτομα άνω των 17 ετών».

Η μελέτη ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Αύγουστο του 2020, το CfGS πραγματοποίησε 177 χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθος και ότι το 36,7% αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων αφορούσε ασθενείς κάτω των 18 ετών, με τον νεότερο να είναι 15 ετών, κολποπλαστική.

Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης αντιμετώπισε διαδικτυακή οργή για την περιγραφή των χειρουργικών επεμβάσεων που σχετίζονται με το φύλο που προσφέρονται σε ανηλίκους.

Το Fox News Digital έθεσε αρκετές επακόλουθες ερωτήσεις στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, όπως εάν έχει κάνει ποτέ κολποπλαστική σε κάποιον μικρότερο των 18 ετών, πόσα 15χρονα είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο στήθος μέχρι σήμερα, πόσα 18χρονα είχαν κάνει χειρουργικές επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα μέχρι σήμερα, και όπου το CfGS λαμβάνει τη χρηματοδότησή του, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Εν τω μεταξύ, o Libs του TikTok δήλωσε την Τετάρτη ότι το Facebook ανέστειλε τον λογαριασμό του λόγω αναρτήσεων για χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με το φύλο στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης και οι επικριτές κατηγορούν τον λογαριασμό ότι ξεκίνησε μια δεξιά εκστρατεία μίσους κατά των τρανς που θέτει σε κίνδυνο τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

“Αυτή η γυναίκα μπορεί να φωνάζει από την ταράτσα της και να φωνάζει από το αυτοκίνητό της. Και το κάρμα θα έρθει τελικά για την απεχθή ψυχή της. Αλλά κρατήστε την μακριά από το FB”, έγραψε στο Twitter ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ Χάουαρντ Φόρμαν. «Αναφέρω για τους χειρότερους ανθρώπους στο Διαδίκτυο, αλλά η στόχευση παιδικών νοσοκομείων με βάση ψέματα είναι κάτι παραπάνω», έγραψε στο Twitter ο ανώτερος ρεπόρτερ του NBC News, Brandy Zadrozny.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ