Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την παρουσία της συζύγου του Πεσκόφ στην Ελλάδα


Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι  «σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν»

Ανακοίνωση-διάψευση εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη σύζυγο του Ντμίτρι Πεσκόφ (εκπρόσωπου Τύπου του Πούτιν), ότι βρίσκεται σε ελληνικό νησί για διακοπές.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Κυριακής κυκλοφόρησαν σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που υποτίθεται πως απεικόνιζαν την σύζυγο του εκπρόσωπου Τύπου του Κρεμλίνου από ελληνικό νησί και μάλιστα να σπάει πιάτα σε νυχτερινό μαγαζί.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι «σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν». Προσθέτει, μάλιστα, ότι «οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Οι εικόνες από τα πιάτα που σπάει η Τατιάννα Νάβκα έκαναν και το γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς Ουκρανούς να διαμαρτύρονται γιατί της επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ