Κιμ Καρντάσιαν: «Έκανε επίδειξη πλούτου» – Ο άνθρωπος που της έκλεψε τα κοσμήματα κατηγορεί τη σταρ


Ο εγκέφαλος της ληστείας του 2016 με στόχο την Κιμ Καρντάσιαν σε ξενοδοχείο του Παρισιού, κατηγορεί τη σελέμπριτι για προκλητική επίδειξη πλούτου

Ένας από τους «εγκέφαλους» πίσω από τη διαβόητη ληστεία του 2016 με στόχο την Κιμ Καρντάσιαν και λεία 10 εκατομμύρια δολάρια, κατηγόρησε το διάσημο θύμα του για το έγκλημα, λέγοντας ότι «θα έπρεπε να είναι λίγο λιγότερο επιδεικτική».

Ο Γιούνις Αμπάς πέρασε σχεδόν δύο χρόνια στη φυλακή για την «κινηματογραφική» ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας οι ληστές που παρίσταναν τους αστυνομικούς έδεσαν την Κιμ Καρντάσιαν και την έβαλαν στην μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

«Εφόσον πετούσε χρήματα, ήμουν εκεί για να τα μαζέψω και αυτό ήταν. Είμαι ένοχος; Όχι, δεν με νοιάζει», είπε σε συνέντευξή του στο VICE News Οι ληστές αφαίρεσαν από την Κιμ Καρντάσιαν το δαχτυλίδι αρραβώνων 20 καρατίων, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων που της είχε δώσει ο Κάνιε Γουέστ.

«Θα πρέπει να είναι λίγο λιγότερο επιδεικτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά», είπε για την Kαρντάσιαν και άλλες διασημότητες που επιδεικνύουν τον πλούτο τους στο διαδίκτυο. «Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι προκλητικό».

Οι κλέφτες – πολλοί από τους οποίους ήταν άνω των 60 ετών και βαφτίστηκαν γι’αυτό «παππούδες γκάνγκστερ» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκλεψαν από την Kαρντάσιαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Αμπάς ο οποίος είναι γύρω στα 60 ήταν ένας από τους 12 ανθρώπους που συνελήφθησαν για τη ληστεία κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Αποφυλακίστηκε μετά από 22 μήνες για λόγους υγείας που προφανώς σχετίζονται με την καρδιά του.

Είπε ότι η συμμορία χρησιμοποίησε το Διαδίκτυο για να εντοπίσει την Kαρντάσιαν και να τη ληστέψει αφού την εντόπισε σε όλα τα social media να επιδεικνύει τα κοσμήματά της. Ο Αμπάς είπε ότι είχε μείνει κάτω στο ξενοδοχείο για να φρουρεί ενώ οι συνεργάτες του έδεσαν τη σταρ του reality στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της.

To πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ ΚαρντάσιανΙnstagram

«Η γραμματέας της κυρίας Καρντάσιαν κάλεσε για βοήθεια. Αλλά κάλεσε το 911 στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που μας τρόμαξε, αλλά και κάτι που τους έκανε να χάσουν πολύ χρόνο. Και όταν βγήκαμε έξω, υπήρχε μια ομάδα αστυνομικών έξω που δεν ήξεραν τίποτα για τη ληστεία», είπε.

Η Kαρντάσιαν έχει μιλήσει επανειλημμένα για το τραυματικό περιστατικό, λέγοντας ότι την έκανε να νιώθει φοβισμένη και διαρκώς ανήσυχη. «Δεν βγαίνεις αλώβητος από αυτό», παραδέχτηκε ο Αμπάς προσθέτοντας, «Φυσικά και πρέπει να έχει τραυματιστεί».

Ο εγκέφαλος της ληστείας ο οποίος μίλησε στο VICE news για μια ιστορία σχετικά με τις ληστείες με θύματα διάσημους ινφλουένσερ έχει μιλήσει για τη ληστεία στο παρελθόν, γράφοντας μάλιστα και απομνημονεύματα με τίτλο «I Kidnapped Kim Kardashian». Μπαινοβγαίνει στη φυλακή για διάφορα εγκλήματα εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, και είπε ότι λήστεψε την Καρντάσιαν επειδή δεν είχε χρήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ