Κρήτη: Ένταλμα σύλληψης για τον έναν από τους δύο δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες


Κρήτη: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον έναν από τους δύο δράστες της επίθεσης σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της επίθεσης δυο αδρών σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο της Κρήτης. Οι δυο άνδρες, ηλικίας 38 και 36 ετών, μετά το συμβάν κρύφτηκαν για να παρέλθει το αυτόφωρο ενώ όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr το πρωί της Δευτέρας (22/8) εξέφρασαν πρόθεση να παραδοθούν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως για τον έναν από τους δύο έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για τον άνδρα που απείλησε με μαχαίρι την οικογένεια των Γερμανών. Σε κάθε περίπτωση, είτε υπάρξει σύλληψη, είτε παραδοθούν οι δύο άνδρες, ο δικηγόρος τους που έχει επικοινωνήσει με την ασφάλεια από το βράδυ της Κυριακής έχει ήδη δώσει το στίγμα της υπερασπιστικής τους γραμμής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αυτό που θα υποστηρίξουν οι δύο δράστες της επίθεσης, οι οποίοι είναι βοσκοί, είναι ότι ήταν οι Γερμανοί που επιτέθηκαν πρώτοι και ότι ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη μέχρι στιγμής στάση των δύο κατοίκων του Μυλοποτάμου προκύπτει ότι επέλεξαν να κρυφτούν μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο, με στόχο να εμφανιστούν στις Αρχές μαζί με το δικηγόρο τους.

Πηγές ανέφεραν ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει διπλές έρευνες στα σπίτια των δύο Κρητικών, χωρίς αποτέλεσμα. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πάντως ότι οι έρευνες στον τόπο κατοικίας τους δεν είναι «απλή υπόθεση» λόγω των «ιδιαιτεροτήτων» της περιοχής.

Η δικογραφία για την υπόθεση είναι από το πρωί της Δευτέρας στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος και θα κρίνει αν η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει στη σύλληψη των δύο δραστών της επίθεσης ή όχι κι αυτό γιατί το Αυτόφωρο έχει πλέον παρέλθει. Για να περάσουν, επομένως, χειροπέδες στους δύο «νταήδες» οι αστυνομικοί θα πρέπει να έχει προηγηθεί η απαγγελία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ