Βόλος: Του πέταξε τούβλο επειδή είχε απλώσει τα… πόδια του!


Ο 71χρονος εξοργίστηκε όταν είδε έναν 58χρονο να έχει απλώσει τα πόδια του στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ένα… ιδιαίτερο περιστατικό καταγράφηκε στα τοπικά αστυνομικά δεδομένα, καθώς ένας 58χρονος, φέρεται να πέταξε… τούβλο σε έναν 71χρονο χθες το μεσημέρι, με συνέπεια να τον τραυματίσει, γιατί του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του, καθώς τα είχε απλωμένα σκοπίμως στην είσοδο πολυκατοικίας!

Συγκεκριμένα, στις 14:10 περίπου της Τρίτης 23 Αυγούστου, στον Βόλο, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη Ημεδαπός 58 ετών, καθόσον πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας (23.08.2022), καθήμενος σε είσοδο πολυκατοικίας και έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, εξύβρισε και απείλησε δύο ημεδαπούς 67 & 71 ετών, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε να γίνει εφικτή η διέλευση τους.

Στη συνέχεια δράστης, στο κάλεσμα της Αστυνομίας από τον 71χρονο παθόντα, κατευθύνθηκε πεζός στο έναντι πεζοδρόμιο, απέσπασε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και του το εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.

Ανωτέρω 71χρονος μετέβη με ιδία μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ