Μπράντ Πιτ: Θετικός και αισιόδοξος παρά την «πικρή» διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί


Ο Μπραντ Πιτ «είναι επικεντρωμένος στο να χτίσει την καλύτερη δυνατή σχέση με τα παιδιά του», πράγμα που αποδεικνύεται δύσκολο, αποκαλύπτουν πηγές απο το περιβάλλον του στο περιοδικό People

Ο Μπραντ Πιτ πασχίζει να διατηρήσει «θετική και αισιόδοξη στάση» παρά τις νέες αναφορές του FBI σχετικά με την κατάθεσή της πρώην συζύγου του Αντζελίνα Τζολί για έναν καυγά που είχαν το 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ μπροστά στα έξι παιδιά τους.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού PEOPLE, μια πηγή κοντά στον Πιτ λέει ότι ο 58χρονος ηθοποιός ελπίζει να έλθει σύντομα μία καλύτερη περίοδος για τον ίδιο και τα παιδιά του εν μέσω μιας συνεχιζόμενης διαμάχης για την επιμέλειά τους με τη ν47χρονη Τζολί. Το ζεύγος έχει έξι παιδιά, τον Maddox, 21 ετών την Pax, 18 και τη Zahara, 17, τη Shiloh, 16 ετών και τα 14χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Ήταν μια θλιβερή κατάσταση εδώ και χρόνια», λέει η πηγή. «Από τότε που η Aντζελίνα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο Μπραντ επικεντρώθηκε στο να έχει την καλύτερη δυνατή σχέση με τα παιδιά του. Ήταν πολύ δύσκολο γι ‘αυτόν. Πολλές φορές, υπήρξαν μεγάλα κενά όπου δεν έβλεπε καθόλου τα παιδιά»

«Του λείπουν τα παιδιά όταν δεν τα βλέπει», προσθέτει η πηγή. «Έχει ακόμα πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του. Έχει θετική στάση. Πιστεύει ότι θα έρθει μια στιγμή που θα έχει ξανά μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του»

Η Τζολί δεν έχει σχολιάσει τα σφραγισμένα αρχεία του FBI που έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα. Ένας άλλος άνθρωπος κοντά στον Πιτ ισχυρίστηκε στο PEOPLE την περασμένη εβδομάδα ότι η ηθοποιός σκόπευε να «αναβιώσει ένα θέμα που ήταν οδυνηρό για όλους και επιλύθηκε πριν από έξι χρόνια» προκειμένου να «προκαλέσει τον μεγαλύτερο πόνο στον πρώην της».

Στα έγγραφα, που έλαβε το PEOPLE, αποκαλύφθηκαν περισσότερες συγκλονιστικές λεπτομέρειες από ό,τι είχαν αναφερθεί προηγουμένως για το τι φέρεται να συνέβη σύμφωνα με την Τζολί, κατά τη διάρκεια της πτήσης με αεροπλάνο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016 που οδήγησε στο διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι υπήρχε «ένταση» ανάμεσα σε εκείνη και τον Πιτ εκείνη την ημέρα και ότι η συμπεριφορά του την έκανε να νιώθει «όμηρος» στο αεροπλάνο. Κάποια στιγμή, είπε ότι φαινόταν «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί» σε ένα από τα παιδιά τους επειδή τον αποκάλεσε «κάθαρμα» κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης και η Τζολί παραδέχτηκε ότι τύλιξε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του Πιτ σαν να ήθελε να τον πνίξει.

Ο Πιτ απαλλάχθηκε από το FBI όταν ολοκλήρωσε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2016 χωρίς κατηγορίες. Το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες ολοκλήρωσε επίσης την έρευνά του για το περιστατικό χωρίς ευρήματα κακοποίησης.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης-βόμβα η Τζολί εθεάθη στο θεματικό πάρκο Universal Studios στο Λος Άντζελες με το Knox, ενώ ο Πιτ αυτή την περίοδο προωθεί την ταινία του Bullet Train, κάνοντας εμφανίσεις με τον ηθοποιό Άαρον Τέιλορ Τζόνσον στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Η Τζολί εργάζεται επίσης για την επόμενη σκηνοθετική της προσπάθεια, το επερχόμενο δράμα «Χωρίς αίμα», στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης. Η Σάλμα Χάγιεκ είπε στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Τζολί είναι «πιθανώς η καλύτερη σκηνοθέτις με την οποία έχω δουλέψει ποτέ και δούλεψα με μερικούς πολύ καλούς».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ