Πικέ: Προκαλεί η νέα του σύντροφός του – Χορεύει… Σακίρα με τα εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη


Συνεχίζεται η κόντρα της νέας αγαπημένης του Πικέ με την πρώην πλέον σύζυγό του Σακίρα

Έτοιμη να διατηρήσει την κόντρα με τη Σακίρα φαίνεται ότι είναι η Κλάρα Κία αφού «έκλεψε» την καρδιά του Πικέ.

Μάλιστα η 23χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε την αιτία να χωρίσει το διάσημο ζευγάρι, προχώρησε σε μία «προκλητική» κίνηση στα social media.

Η Κλάρα Κία δημοσίευσε ένα βίντεο, που τη δείχνει να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας μαύρα εσώρουχα, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού «Te Felicito» της… Σακίρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή της εξόργισε το κοινό της τραγουδίστριας που κάνει λόγο για «ασέβεια»

Η Σακίρα αγκαλιά με τους γιους της

Η Σακίρα απόλαυσε λίγο χρόνο με τους γιους της την περασμένη Κυριακή, καθώς ο πρώην σύζυγός της εμφανίστηκε δημόσια με τη νέα ερωμένη του.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η Κολομβιανή σταρ αγκαλιάζει τα αγόρια της, Μίλαν, εννέα ετών, και Σάσα, επτά, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, ενώ ώρες αργότερα εμφανίστηκαν πλάνα με τον πρώην της, ποδοσφαιριστή της Ζεράρ Πικέ, 35 ετών, να φιλάει την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti.

Πηγή: TWITTER

Έξαλλη μετά τη δημόσια εμφάνιση του Πικέ με τη νέα του αγαπημένη

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Σακίρα φέρεται πως «άστραψε και βρόντηξε» μετά την εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με την 23χρονη ερωμένη του Κλάρα Κια Μαρτί, η οποία μάλιστα εργάζεται για λογαριασμό του, λένε οι «κακές γλώσσες»

Οι τρυφερές στιγμές του 35χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή με το νέο του «αμόρε», έκαναν τον γύρο του κόσμου σε ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε από το ισπανικό μέσο Socialite. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι ο Ζεράρ και η Κλάρα φωτογραφήθηκαν έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία – τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους.

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Πικέ

Η νεαρή φοιτήτρια εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες για την εταιρεία του Πικέ με την επωνυμία Kosmos, στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Ζεράρ και η Κλάρα βλέπονταν εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια που εργάζεται και για εκείνον στο γραφείο του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις. Παραμένουν σιωπηλοί για τη σχέση τους, αλλά όλοι οι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

«Κάποιοι τους βοήθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μυστικό, «χτενίζοντας» τους λογαριασμούς της Κλάρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει το περιβάλλον του να πιστεύει ότι είναι πραγματικά πολύ σοβαρά μαζί της».

Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν το τέλος της 11χρονης σχέση τους τον Ιούνιο. Έχουν μαζί δύο γιους, τον Μίλαν, 9 ετών και τον Σάσα, δύο χρόνια μικρότερο. Η Ισπανίδα παρουσιάστρια Laura Roige είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη, είναι προφανές ότι υπάρχει σχέση. Έχω δει πολλή αγάπη, θα πονέσει πολύ τη Σακίρα, γιατί αυτός είναι ένας Ζεράρ Πικέ που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι με την τραγουδίστρια».

Έξαλλη με τον πρώην αγαπημένο της η Κολομβιανή σούπερ σταρ

Πληροφορίες αναφέρουν οτι η Σακίρα είναι «πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια». Φήμες λένε οτι οι δυό τους είχαν μια συμφωνία στην οποία δεν θα εμφανίζονταν δημόσια με τους συντρόφους τους, τον πρώτο χρόνο μετά τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Periodico, το ζεύγος προσπαθεί να κρατήσει φιλική σχέση για χάρη των παιδιών, παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι τεταμένη.

Η ανακοίνωση του χωρισμού ακολούθησε τις φήμες στις ισπανικά ταμπλόιντ ότι το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού, μετά απο την απιστία του ποδοσφαιριστή. «Λυπάμαι που επιβεβαιώνω ότι παίρνουμε χωριστούς δρόμους. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση» είχε ανακοινώσει τότε δημόσια η Σακίρα.

Η ισπανική εφημερίδα El Periodico ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά εβδομάδες πριν η Σακίρα αποφασίσει την οριστική «έξωση» του Πικέ από το σπίτι της οικογένειας Σύμφωνα με πηγές, ο διεθνής άσος ζει έκτοτε μία ξέφρενη εργένικη ζωή και απολαμβάνει ξενύχτια με τους συμπαίκτες του.

Οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Το ζευγάρι που ήταν μαζί από το 2011 γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ για το τραγούδι Waka Waka στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Το φθινόπωρο του 2012, η Σακίρα μέσα απο το Instagram ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί, γιατί και οι δύο έλεγαν πως η σχέση τους «λειτουργεί καλά» χωρίς συμβάσεις και τυπικότητες.

Πέρα απο το χωρισμό της η Κολομβιανή σούπερ σταρ έχει να διαχειριστεί τις κατηγορίες για φορολογική απάτη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οκταετή φυλάκιση. Η τραγουδίστρια κατηγορείται ότι προσποιήθηκε για φορολογικούς λόγους ότι ζούσε στο εξωτερικό από το 2012 έως το 2014, ενώ στην πραγματικότητα ήταν κάτοικος Ισπανίας, ισχυρίζονται οι αρχές της χώρας. Πλέον σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι.

Εκπρόσωπος της είπε: «Η Σακίρα πάντα συνεργαζόταν και τηρούσε το νόμο, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά ως άτομο και ως φορολογούμενος και ακολουθώντας πιστά τη συμβουλή της PricewaterhouseCoopers, μιας διάσημης και παγκοσμίως αναγνωρισμένης φορολογικής εταιρείας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ