Το κόκκινο βερνίκι λεκιάζει τα νύχια σου; Διάβασε πως θα το αποφύγεις!

Το κόκκινο βερνίκι νυχιών δεν το αντιπαθούμε. Ναι, μπορεί να αντιπροτείνουμε για τις γιορτές το πράσινο αλλά το κόκκινο δεν θα φύγει ποτέ από το νεσεσέρ μας (ούτε και από τη μόδα). Είναι κλασικό χρώμα και σούπερ λύση όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να κάνεις αντί για nude ή μαύρο. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, το κόκκινο βερνίκι είναι και το πιο messy! Όποτε πας να το αφαιρέσεις μόνη σου καταλήγεις να μοιάζεις σα να βούτηξες τα δάχτυλά σου σε μαρμελάδα φράουλα. Τα νύχια και οι παρανυχίδες αποκτούν λεκέδες (ιδιαίτερα αν βιαζόσουν και δεν έβαλες βάση) και χαλάς ένα μπουκάλι ασετόν και ένα πακέτο βαμβάκι για να καθαρίσεις τα δάχτυλά σου. Μην παιδεύεσαι, υπάρχει λιγότερο messy τρόπος…

Για να μην γεμίζουν λεκέδες τα νύχια και τα δάχτυλά σου, δεν έχεις παρά να αφαιρέσεις το χρώμα από τα νύχια σου σα να αφαιρούσες ένα ημιμόνιμο μανικιούρ. Μούλιασε μερικά κομμάτια βαμβάκι σε ασετόν και άφησέ τα επάνω από τα νύχια σου για περίπου μισό λεπτό. Έπειτα, τράβα όλο το βαμβάκι προς τα κάτω για να φύγει το χρώμα μονομιάς και να μην λερώσει τα δάχτυλά σου.

Αν ωστόσο όντως δεν έβαλες βάση πριν περάσεις το κόκκινο βερνίκι, η συγκεκριμένη μέθοδος θα προστατέψει μόνο τις παρανυχίδες σου, τα νύχια σου όχι. Το κόκκινο θα αφήσει πίσω του υπολείμματα και θα πρέπει να λιμάρεις με ένα buffer για να τα απομακρύνεις. Η όλη διαδικασία θα σου πάρει 5 λεπτά παραπάνω και αξίζει τον κόπο!

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ