Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό: 19 ετών η δόκιμος που πέθανε – Ραγδαία η εξέλιξη της υγείας της


Πολεμικό Ναυτικό: Άγνωστη ακόμα η αιτία για τον πυρετό από τον οποίο ξεκίνησε η μοιραία περιπέτεια υγείας για την πρωτοετή ναυτική δόκιμο

Θλίψη επικρατεί στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού από τον θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια του ετήσιου θερινού πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του ΠΝ.

Η άτυχη 19χρονη με καταγωγή από τη Λάρισα εμφάνισε πυρετό άγνωστης αιτίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ενώ βρισκόταν στο ΠΓΥ «Προμηθεύς».

Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές στο Newsbomb.gr άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα του Πολεμικού Ναυτικού για τέτοιες περιπτώσεις και έτσι το πλοίο «έδεσε» στο λιμάνι της Νάπολης (23/08) και η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να εξεταστεί από γιατρούς.

Δυστυχώς, όμως, η επιδείνωση της υγείας της 19χρονης ήταν ραγδαία και έτσι το πρωί της 24ης Αυγούστου αποφασίστηκε η εισαγωγή της στη ΜΕΘ όπου και τελικά κατέληξε το επόμενο πρωί (25/08).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη είχε περάσει επιτυχώς όλες τις υγειονομικές εξετάσεις χωρίς να εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για τον θάνατο της ναυτικής δοκίμου

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ