The Umbrella Academy: Τίτλοι τέλους μετά την 4η σεζόν


To Netflix ρίχνει τίτλους τέλους στην επιτυχημένη σειρά The Umbrella Academy. 

Το Netflix ανανέωσε την επιτυχημένη σειρά The Umbrella Academy για τέταρτη και τελευταία σεζόν.

«Προτού φτάσουμε στο φινάλε, έχουμε μπροστά μας μια καταπληκτική ιστορία για την τέταρτη σεζόν, που θα κρατήσει τους θεατές κολλημένους στις θέσεις τους μέχρι τα τελευταία λεπτά», υπόσχεται ο Steve Blackman, showrunner της σειράς.

Ο Blackman έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού μετά το τέλος του Umbrella Academy, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Netflix αναλαμβάνοντας να φέρει στην οθόνη τόσο το πασίγνωστο videogame του PlayStation, Horizon Zero Dawn, όσο και τη μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Orbital.

Σημειώνεται ότι οι Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, και Colm Feore θα επιστρέψουν για τον τελευταίο γύρο, ενώ αναμένεται ενημέρωση για τις νέες προσθήκες στο καστ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κύκλος του The Umbrella Academy κυκλοφόρησε στο Netflix το 2019 και συνεχίστηκε το 2020 με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, έχοντας πλέον αποκτήσει φανατικό κοινό. Η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix τον περασμένο Ιούνιο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ