Αλεποχώρι: Ο 70χρονος πυροβόλησε σε ευθεία βολή τα παιδιά – «Με ενοχλούσαν συστηματικά»


Αλεποχώρι: Ο 70χρονος, σύμφωνα με έρευνες των αστυνομικών φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά την παρέα ανηλίκων την οποία πυροβόλησε

Σε ευθεία βολή κατηγορείται ότι πυροβόλησε τα δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 14 και 16 ετών ο 70χρονος από το Αλεποχώρι, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκε η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αρχικό του επιχείρημα ότι πυροβόλησε νομίζοντας ότι έχει μπροστά τους κλέφτες, αποδυναμώνεται από τα στοιχεία της έρευνας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος γνώριζε την παρέα των παιδιών με τα οποία είχε προστριβές κατά το προηγούμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς «Τις προηγούμενες ημέρες η συγκεκριμένη παρέα παιδιών με είχε ενοχλήσει συστηματικά» ενώ ισχυρίστηκε ότι μπαίνανε στην αυλή του και ότι του χτυπούσαν το παράθυρο για να τον πειράξουν και να του κάνουν πλάκα.

Από τα λεγόμενα του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί πιστεύουν πλέον ότι όταν άνοιξε πυρ τα ξημερώματα γνώριζε ποιους είχε μπροστά του. Το γεγονός μάλιστα ότι πυροβόλησε σε ευθεία βολή είχε ως αποτέλεσμα να του απαγγελθεί ανώτατη κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από έρευνα προέκυψε ότι έχει νόμιμη άδεια για την κατοχή καραμπίνας. Το ευτύχημα ήταν ότι τα σκάγια ήταν μικρής ισχύος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προκαλέσει πιο σοβαρές βλάβες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος, θα περάσει περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής το κατώφλι του Εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε πιστεύοντας ότι διαρρήκτες προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ