One night stand: Ποια τα οφέλη του περιστασιακού σεξ χωρίς δεσμεύσεις;


Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για ένα αυθόρμητο one night stand, και το να κεράσεις τον εαυτό σου κάτι περιστασιακό με κάποιον που μόλις γνώρισες, μπορεί να είναι μια εκπληκτικά δυνατή εμπειρία!

9 Λόγοι που χρειάζεται να κάνεις one night stand

  • Δεν χρειάζεται να ξαναδείς αυτό το άτομο. Το σεξ μπορεί να δημιουργήσει πολλές αμηχανίες και εντάσεις και εικόνες που 100% θέλετε να αφαιρέσετε αμέσως από τον εγκέφαλό σας. Έτσι, ευτυχώς, εκτός κι αν αυτός ο άνθρωπος είναι μέλος της ομάδας φίλων σας ή συνάδελφός σας ή αρχίσει τυχαία να βγαίνει με τον δεύτερο ξάδερφό σας, η πιθανότητα να χρειαστεί να αλληλεπιδράσετε ξανά μαζί του είναι μικρή.
  • Νιώθεις περιπετειώδης και αυθόρμητος
  • Μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον αριθμό του φύλου σας.  Προχωρήστε και συμπληρώστε αυτόν τον αριθμό με άπειρες περιπέτειες μιας νύχτας!
  • Θα έχετε να διηγηθείτε μια τρελή ιστορία. Είναι μία περιπέτεια που θα την θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή! Δεν χρειάζεται να σε τρομάζει, επειδή δεν το κάνουν πολλοί!
  • Θυμάσαι τι είναι η όχι και τόσο σπουδαία συναναστροφή. Ένα άλλο πλεονέκτημα στην τρομερή έλλειψη αγάπης είναι ότι σας κάνει να είστε ευγνώμονες για την καλή πολλή αγάπη. Όταν συγκρίνετε μια νύχτα πραγματικού αισθησιασμού με μια νύχτα αναγκαστικού, δύσκαμπτου, αισθησιασμού, θα παρατηρήσετε την εξαιρετική διαφορά μεταξύ των δύο και θα εκτιμήσετε αυτό το άτομο με το οποίο κάνετε περιστασιακό σεξ.
  • Δεν ανταλλάσσονται συναισθήματα. Ωστόσο, μια θετική στροφή σε αυτό είναι ότι η καρδιά σας σίγουρα δεν θα τραυματιστεί. Απολαύστε, λοιπόν, αυτή τη δυνητικά χωρίς πάθος ελεύθερη στιγμή και να ξέρετε ότι η απελευθέρωση ωκυτοκίνης θα είναι ελάχιστη.
  • Τα στοιχήματα είναι όσο πιο χαμηλά μπορούν να πάνε. Και χωρίς συναίσθημα δεν υπάρχει κανένα διακύβευμα. Κυριολεκτικά δεν έχετε τίποτα να χάσετε με τα one-night stands.
  • Μπορεί να λειτουργήσει ως τονωτικό. Εάν μόλις βγήκατε από έναν έντονο, θλιβερό, σπαρακτικό χωρισμό και προσπαθείτε απεγνωσμένα να απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο του οποίου το όνομα μετά βίας θυμάστε μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ή θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να σας κάνει να λείψετε ακόμα περισσότερο τον πρώην σας ή θα τείνει να  σε αναζωογονήσει. 

  • Η αυτοεκτίμησή σας θα σας αγαπήσει για αυτό. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι συμπληρωματικό για κάποιον να ελκύεται από εσάς, όταν έλκεστε και εσείς από αυτόν. Χρειάζεστε λίγη τόνωση του εγώ; Ένα one-night stand θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ