Ορεστιάδα: Σήμερα η κηδεία του 63χρονου που κατέρρευσε σε εκδήλωση – «Ήταν η ψυχή του συλλόγου»


Ορεστιάδα: Στην Κομοτηνή θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 63χρονο Γιώργο

Το τελευταίο «αντίο» στον 63χρονο χορευτή που κατέρρευσε και πέθανε μετά το χορευτικό στο οποίο συμμετείχε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», το βράδυ της Παρασκευής στην Ορεστιάδα.

Σε ανακοίνωσή του ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικωρομυλιωτών Κομοτηνής» μέλος του οποίου ήταν ο άτυχος 63χρονος εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του «Γιώργου μας, της ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί μας».

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 28/08 στις 11:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Όπως ανακοινώθηκε η οικογένεια του 63χρονου επιθυμεί αντί στεφάνων τη συγκέντρωση χρημάτων στο Σύλλογό τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, βρισκόταν στην εκδήλωση και μίλησε στο Newsbomb.gr για το τραγικό συμβάν με θύμα τον 63χρονο άνδρα.

«Ήμουν στην εκδήλωση και είδα τι συνέβη με τον χορευτή. Το χορευτικό που συμμετείχε ο 63χρονος χόρεψε 4 χορούς, περίπου 20 λεπτά, και μόλις τελείωσαν ο άνδρας δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις του. Στην εκδήλωση βρισκόταν ένας γιατρός και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει δίνοντας τις πρώτες βοήθειες ώστε να σωθεί ο άνδρας. Εκεί ήταν και ένας νοσηλευτής και εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού, ενώ άμεσα ήρθε και το ΕΚΑΒ. Αν και ο χορευτής βρήκε για λίγο τις αισθήσεις του, τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Απ’ ό,τι μάθαμε από τους συγγενείς είχε ιστορικό καρδιάς».



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ