Θήβα: Αγωνία για την 7χρονη που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς


Παραμένει διασωληνωμένη σε ΜΕΘ μετά από χειρουργείο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 7χρονη που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κοριτσάκι υπεβλήθη σε χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια που είχε στο κορμάκι του. Τα τραύματα ήταν στη θωρακική περιοχή, στην κνήμη και την κλείδα.

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων και είναι υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών. Η κατάστασή της παραμένει σταθερή.

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες

Συνολικά δύο παιδιά τραυματίστηκαν μετά το περιστατικό πυροβολισμών στην περιοχή Συνοικισμός στην Θήβα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα, όταν τα παιδιά που έπαιζαν ανυποψίαστα στην αυλή του σπιτιού τους, βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν ανάμεσα στην ανταλλαγή πυρών. Η «μάχη» ανάμεσα στις δύο οικογένειες γράφτηκε με το αθώο αίμα δυο ανηλίκων.

Oι δύο οικογένειες είχαν διαπληκτιστεί λίγο πριν από το συμβάν. Τότε ο δράστης έφυγε και επέστρεψε μετά από λίγο κρατώντας ένα όπλο.

Οι γείτονες πανικόβλητοι έτρεξαν να φύγουν από το πεδίο της μάχης. Κρύφτηκαν στα σπίτια τους, παρακολουθώντας όσα συνέβαιναν μπροστά στα έντρομα μάτια τους.

Τα δύο παιδιά ηλικίας 5 και 7 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Θήβας. Η σοβαρή κατάσταση του κοριτσιού επέβαλε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι δράστες, ηλικίας 28 και 43 ετών παραμένουν άφαντοι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ