1η Σεπτεμβρίου: Πώς καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Επιστολής;


Για εκατοντάδες χρόνια η επικοινωνία γινόταν με μερικούς μόνο τρόπους, είτε καθόσαστε και συζητούσατε με κάποιον είτε γράφατε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε ένα γράμμα και του το παραδώσατε με κούριερ. Η φύση των γραμμάτων τα έκανε απίστευτα οικεία, καθώς το καθένα έφερε το ανεξίτηλο σημάδι του δημιουργού του. Τα πάντα, από τις διακριτικές μυρωδιές του σπιτιού και τα αρώματά σας, μέχρι τα κομμάτια από τον κήπο σας θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια επιστολή. Τα ψηφιακά μέσα απλώς δεν έχουν το ίδιο προσωπικό επίπεδο με αυτήν την παλιά μέθοδο και η Παγκόσμια Ημέρα Επιστολής είναι η ευκαιρία σας να θυμηθείτε τα θαύματα της χειρόγραφης λέξης.

Παγκόσμια Ημέρα Επιστολής

Η Παγκόσμια Ημέρα Συγγραφής Επιστολών έχει να κάνει με τον φόρο τιμής στην πανάρχαια μορφή επικοινωνίας. γράψιμο γράμματος. Η Παγκόσμια Ημέρα Συγγραφής Επιστολών σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα με τα οποία μπορεί να μην έχετε μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σε βοηθά επίσης να σκέφτεσαι πριν γράψεις. Με τις σύγχρονες μορφές σύνδεσης, δεν έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε και να σκεφτόμαστε πριν επικοινωνήσουμε με κάποιον. Ωστόσο, ένα γράμμα σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να το κάνετε αυτό.

Ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας Επιστολής

Η Παγκόσμια Ημέρα Συγγραφής Επιστολών καθιερώθηκε από τον Richard Simpkin ως φόρο τιμής στη χαρά και τον ενθουσιασμό που ένιωθε όταν μια χειρόγραφη επιστολή έφτανε στο γραμματοκιβώτιό του. Η εκτίμησή του για τη χειρόγραφη λέξη προέκυψε ως αποτέλεσμα ενός έργου στο οποίο εργαζόταν με το όνομα “Australian Legends”, έστελνε γράμματα σε όλους όσους θεωρούσε ότι ήταν Αυστραλός θρύλος με ενδιαφέρον να κανονίσει μια προσωπική συνέντευξη και φωτογραφία συνεδρία. Υπήρχε απλώς κάτι εκπληκτικό στη λήψη μιας επιστολής με την προσωπική επαφή των θρύλων και σίγουρα δεν βλάπτει το γεγονός ότι ενώ οι χειρόγραφες επιστολές είναι συλλεκτικές, η ψηφιακή επικοινωνία σίγουρα δεν είναι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ