«Επανάσταση» στο Twitter: Λανσάρει κουμπί για την επεξεργασία των αναρτήσεων


Το Twitter δίνει επιτέλους στους χρήστες του μία νέα δυνατότητα που επιθυμούσαν διακαώς για τα «τιτιβίσματά» τους, ένα κουμπί επεξεργασίας.

«Αν δείτε ένα επεξεργασμένο Tweet, είναι επειδή δοκιμάζουμε το κουμπί επεξεργασίας. Αυτό συμβαίνει και θα είστε εντάξει», έγραψε η εταιρεία στο Twitter. Αυτήν τη στιγμή ο κολοσσός δοκιμάζει τη λειτουργία και θα τη διαθέσει τις επόμενες εβδομάδες στους συνδρομητές του Twitter Blue, το οποίο κοστίζει 4,99 δολάρια, το μήνα.

Τα tweets θα είναι διαθέσιμα για επεξεργασία μερικές φορές μέσα σε 30 λεπτά από τη δημοσίευση. Το Twitter Blue είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία – αλλά οι αρχικές δοκιμές θα περιοριστούν σε μία μόνο χώρα.

Τα επεξεργασμένα tweets θα εμφανίζονται με ένα εικονίδιο, μία χρονική σήμανση και ένα link για το «Ιστορικό Επεξεργασίας» για να “προστατεύεται η ακεραιότητα της συνομιλίας και να δημιουργείται μια δημόσια προσβάσιμη εγγραφή των όσων ειπώθηκαν», έγραψε η εταιρεία στο blog.

«Η ανάρτηση στο twitter θα είναι πιο προσιτή και λιγότερο αγχωτική», ανέφερε η εταιρεία. «Θα πρέπει να μπορείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση με τρόπο που να έχει νόημα για εσάς και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βρίσκουμε τρόπους που θα το κάνουν εύκολο όλο αυτό».

Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είχε πει ότι πιθανότατα δεν θα παρείχε ποτέ κουμπί επεξεργασίας. Όμως, τον Απρίλιο, ο Έλον Μασκ, που τότε σχεδίαζε να αγοράσει την εταιρεία, δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στο Twitter, στην οποία το 73,6% των 4,4 εκατομμυρίων ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήθελαν τη σχετική δυνατότητα.

Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι περιττό ή αντίθετο με το πνεύμα της πλατφόρμας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ