Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό των εργαζόμενων των τηλεοπτικών σταθμών


Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη στήριξή του στις δημοσιογραφικές ενώσεις για τη διατήρηση του αριθμού των άμεσα εργαζόμενων στα κανάλια.

Πρόεδροι και γενικοί γραμματείς των δημοσιογραφικών Ενώσεων έκαναν κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στους τηλεοπτικούς σταθμούς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (6/9). Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην οποία παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος και η αναπληρώτρια τομεάρχης ΜΜΕ και Επικοινωνίας, Νατάσα Γκαρά.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε στους εκπροσώπους των εργαζομένων πως ο αγώνας τους είναι δίκαιος και έχει την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως ο νόμος Παππά για τον οποίο «στήνουν ειδικά δικαστήρια» εξασφάλιζε περισσότερους από 400 εργαζόμενους σε κάθε κανάλι.

«Με τον νόμο Παππά, για τον οποίο στήνουν ειδικά δικαστήρια, εξασφαλίστηκαν 400+ εργαζόμενοι σε κάθε κανάλι. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μειώνει τις απαιτούμενες θέσεις σε 240, κάνοντας άλλο ένα δώρο σε όσους τον στηρίζουν. Ματαιοπονεί αν νομίζει ότι έτσι θα αποτρέψει την ήττα του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΗΤΑΚΟ, ΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ