Πρόγραμμα e-learning του ΕΚΠΑ για το φαρμακευτικό marketing


Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το φαρμακευτικό marketing υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Αθηνών, με έναρξη στις 26 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί να εκπαιδεύσει του συμμετέχοντες στις βασικές αρχές, τεχνικές και εφαρμογές του φαρμακευτικού marketing και των πωλήσεων.

Είναι διάρκειας 4 μηνών (75 ώρες) και απευθύνεται σε οικονομολόγους, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών, συμβούλους επιχειρήσεων, επαγγελματίες που προέρχονται τόσο από τους χώρους της φαρμακοβιομηχανίας και των οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας όσο και από άλλους κλάδους του marketing.

Παράλληλα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους ένα σημαντικό εφόδιο μέσα από την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, το οποίο θα τους επιτρέπει να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους επαγγελματίες υγείας, καθώς και στους ασθενείς και λοιπούς χρήστες φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα «Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ» κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση και Απασχολησιμότητα» στον ετήσιο διαγωνισμό Education Leaders Awards 2022.

Σημειώνεται ότι η διδασκαλία στα προγράμματα εξ αποστάσεως επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο «αυτονομία», δηλαδή δυνατότητα μελέτης ανεξαρτήτως περιοριστικών παραγόντων, όπως η υποχρέωση της φυσικής του παρουσίας σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 18/9/2022 και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ