Σκυλίσια υπομονή: Περιμένουν τον άστεγο φίλο τους έξω από το νοσοκομείο


Μια συγκινητική ιστορία πραγματικής αγάπης και αφοσίωσης κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη Κυριακή, η Cris Mamprim έκανε την νυχτερινή της βάρδια σε ένα νοσοκομείο της Βραζιλίας, όταν πήγε εκεί ένας άστεγος ζητώντας βοήθεια.

Κι ενώ ο César, όπως είναι το όνομα του έκανε θεραπεία για μια πάθηση που πάσχει εδώ και χρόνια, η Mamprim παρατήρησε ότι μια ομάδα σκυλιών συγκεντρώθηκε έξω από την πόρτα, περιμένοντας τον φίλο τους υπομονετικά. Και, όπως σημείωσε η Mamprim στο The Dodo, οι σκύλοι ήταν καλοταϊσμένοι και σε καμία περίπτωση δεν είχαν την εικόνα ενός ενός εγκαταλελειμμένου αδέσποτου.

Ο César είπε ότι μερικές φορές δεν τρώει για να ταΐσει τους τετράποδους φίλους του. «Ένας απλός άνθρωπος, χωρίς πολυτέλειες, που εξαρτάται από την βοήθεια των άλλων για να αντέξει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και όλα τα δεινά του κόσμου, έχει στο πλευρό του την καλύτερη παρέα και η ανταπόκριση είναι αμοιβαία», έγραψε στην ανάρτησή της η Cris. «Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή του ή γιατί βρέθηκε άστεγος αλλά θαυμάζω τον σεβασμό που δείχνει στα ζώα του. Μακάρι όλοι να του έμοιαζαν», πρόσθεσε.

Τα σκυλιά δεν κουνήθηκαν από την πόρτα μέχρι ο César να φύγει από το νοσοκομείο. Τελικά κάποια στιγμή το προσωπικό αποφάσισε να τους φωνάξει μέσα για τους δώσει φαγητό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ