Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που γελάς για την προσωπικότητα σου (vid)

Όταν βάζεις τα γέλια ακούγεσαι σα να σφυρίζεις, σα να κακαρίζεις ή μήπως ο ήχος που παράγεις θυμίζει βέλασμα; Ο τρόπος που γελάμε λέει πάρα πολλά για την προσωπικότητα μας, στην πραγματικότητα, όμως, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συναίσθηση του πώς μοιάζουμε ή ακουγόμαστε όταν βάζουμε τα γέλια. Πολύ απλά γιατί όταν ακούμε κάτι που μας φαίνεται αστείο δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε την όψη μας πριν ξεσπάσουμε σε χάχανα. Λογικό και άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά ενός καθαρού, αυθόρμητου γέλιου.

Μάλιστα οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το γέλιο δεν είναι μόνο κάτι πηγαίο αλλά και μία ολόκληρη, παγκόσμια γλώσσα την οποία όλοι γνωρίζουμε χωρίς να χρειάζεται να την διδαχθούμε. Πολύ απλά γεννιόμαστε με αυτή τη γνωσή. Του πως να γελάμε δυνατά και χαρούμενα.

Παρά το γεγονός όμως ότι όλοι ξέρουμε πως να γελάμε δεν γελάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι ο τρόπος που βάζουμε ξεσπάμε σε γέλια είναι άμεσα συνδεδεμένος με την προσωπικότητα μας και λέει πολλά για τον χαρακτήρα μας.

Κάνε ένα διάλειμμα και θυμήσου τον τρόπο που γελάς. Στη συνέχεια παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο, δες σε ποια κατηγορία ανήκεις και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα για την προσωπικότητα σου.

Δείτε το βίντεο.ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ