Μέγκαν Μαρκλ: Οργιάζουν οι φήμες ότι φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Ουίλιαμ και Κέιτ


Η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να προκαλεί όργιο φημολογίας με κάθε της εμφάνιση, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους όπως είναι το 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, σε μία σπάνια επίδειξη ενότητας με το διάδοχο πλέον του χρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, ενώθηκαν το Σάββατο για να χαιρετήσουν το πλήθος που θρηνούσε για τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Έκτοτε οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν. Οι επικριτές της Μέγκαν υπέθεσαν οτι μια τσάκιση στο φόρεμά της ήταν μια κρυφή «συσκευή εγγραφής». Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που αναρωτήθηκαν αν είχε επάνω της μικρόφωνο για να καταγράφει την ιστορική στιγμή εν όψει του επικείμενου ντοκιμαντέρ της για το Netflix.

Μια πηγή κοντά στη Μέγκαν απέρριψε τη θεωρία και είπε: «Φυσικά δεν φορούσε μικρόφωνο. Αυτό είναι τρελό και στην πραγματικότητα βλάπτει την ίδια» Η Δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκαν για να χαιρετήσουν τους πολίτες που θρηνούσαν, όταν ξέσπασε η τρελή θεωρία στο Twitter. Μια ορθογώνια τσάκιση στη μέση του μαύρου φορέματος της Μέγκαν έκανε πολλούς επικριτές να εικάσουν ότι φορούσε μικρόφωνο.

«Τι κρύβει η Μέγκαν κάτω από το φόρεμά της;» έγραψε ένα άτομο στο Twitter. «Το περίγραμμα της μέσης μοιάζει σίγουρα με μικρόφωνο», είπε ένας άλλος. Άλλοι αναρωτήθηκαν αν ηχογραφούσε τη στιγμή για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Netflix. «Φοράει η Μέγκαν Μαρκλ μικρόφωνο με σκοπό να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της Βασίλισσας για το ριάλιτι σόου της στο Netflix;» σχολίασε άλλος.

«Η Μέγκαν φορούσε κάποιο είδος συσκευής που μπορούσες να δεις το τετράγωνο περίγραμμα της κατά τη διάρκεια της βόλτας της. Πιθανότατα για σκοπούς ηχογράφησης», είπε ένας άλλος. Άλλοι επίσης αμφισβήτησαν τους «τρελούς» ισχυρισμούς, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να ήταν μια ιατρική συσκευή.

«Φοράω συνεχή παρακολούθηση γλυκόζης και ο αισθητήρας μου έχει το ίδιο ορθογώνιο σχήμα», είπε κάποιος. Άλλοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι μια ζώνη που τοποθετείται κάτω από το φόρεμα ή απλά πώς το φόρεμα τσάκιζε όταν μετακινούνταν σε συγκεκριμένες θέσεις. «Είναι απλώς ζάρες στο φόρεμα, τίποτα άλλο», σχολίασε ένας πιο ψύχραιμος χρήστης τoυ Twitter.

«Ίσως φοράει τη ζώνη της από μέσα και αυτή είναι η πόρπη. Συχνά φοράω τη ζώνη μου στο εσωτερικό με την πόρπη εκτός κέντρου. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η Μέγκαν έτυχε γενικά θερμής υποδοχής έξω από το Ουίνδσορ, σφίγγοντας τα χέρια πολιτών και κουβεντιάζοντας μαζί τους, μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας της απο τα κοινά. Ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν δημόσια στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ από τον Μάρτιο του 2020, σε μία φαινομενική βελτίωση της σχέσης μεταξύ των αδελφών και των συζύγων τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ